| Casian14 a întrebat:

Dacă am un cont de ps4, la câte persoane îl pot da, încât sa descarce un joc de pe acesta. Știu ca la un moment dat, o persoana e deconectată automat de la cont, dar aceasta se poate conecta înapoi în continuare, dar vreau sa știu la câte persoane pot da contul, pana acesta sa fie blocat definitiv? Va rog ajutati-ma, dau funda.

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Daca vorbiti intre voi sa nu va conectati toti odata atunci nu se va intampla nimic dar daca mereu contul trebuie sa deconecteze pe cineva ca sunteti mai multi pe acelasi cont numai atunci se poate intampla asta, adica sa-ti pierzi contul!

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Poti da la oricati vrei, important e sa nu se conecteze toti deodata, numai cate unul!

| Casian14 explică (pentru lpavel):

Pai dacă se vonecteaaza mai mulți de odată, e posibil sa fie contul blocat, sau ca numai unul sa se poate conecta, restul deconectandu-se automat?

| lpavel a răspuns (pentru Casian14):

Prima data asa se va intampla, se vor deconecta toti numai unul ramane conectat, dar dupa cateva incercari din astea acel cont va fi blocat pentru toti!

| Casian14 explică (pentru lpavel):

Dacă sunt 4 persoane conectate la acel cont, și se tot deconectează, este posibil să se întâmple asta?

| lpavel a răspuns (pentru Casian14):

Daca vorbiti intre voi sa nu va conectati toti odata atunci nu se va intampla nimic dar daca mereu contul trebuie sa deconecteze pe cineva ca sunteti mai multi pe acelasi cont numai atunci se poate intampla asta, adica sa-ti pierzi contul!