1.Deci, mai intai trebuie sa stii sa faci asta. Serverul acela de samp trebuie sa nu aiba ' AntiFlood', primesti asta de la host si parca e si un plugin. Daca serverul este tinut de ei, sau are un host mai praf ( takehost.biz / sau altele ) poti trece de floodul lui cu succes. Ce server vrei sa floodezi? Lasa-mi numele si iti zic sigur daca poti trece de el sau nu.
2. Nu patesti nimic, foloseste un proxy server sa fii sigur. Daca nu, incearca si fara. Depinde de omul care are serverul, daca te pui cu RuNiX de RSS ( Romania Super Stunt ), o sa ai probleme, de asta ti-am zis sa imi dai numele serverului.
3. Incearca sa floodezi serverele alea care au maxim 15/ 50 / 100 playeri. E clar ca acole le tine un ' incepator '. Asa nu o sa ai probleme.
4. Nu uita, lasa-mi numele serverului.
5. Imi dai si funda?
S-a inchis serverul... avea 50 playeri maxim si se pare ca nu s-a intamplat nimic. Ma temeam deoarece stiam ca un admin de pe server era politist in viata reala.Mersi
Cat timp folosesti un proxy server sigur nu, fara proxy nu stii sigur dar slaba sansa