Nu se acumulează puncte la Conquizataor Junior cum de altfel, nici la separeu.Am văzut că mai jos ai scris că de ce este nevoie din abundenţă pentru licitaţii:galbeni sau puncte. Vreau să-ţi spun că pentru licitaţii ai nevoie de galbeni, cum de altfel, în viaţa reală, pentru a licita, ai nevoie de bani, nu de ani. Cel puţin eu aşa ştiu.Succes!
Salutare! Nu primesti puncte PAJ la junior sau separeu, iti cresti decat jocurile, o zi frumoasa sa ai
Si ca sa particip la licitatii de ce e nevoie din abundenta?
puncte sau galbeni?
Ca sa licitezi ai nevoie de galbeni.
Astia intr-adevar ii castigi si la junior, insa punctele propriu-zise [afisate acolo la PAJ] la Blitzkrieg si la Razboiul de cucerire, asa cum zice si "emmaem".
Nu, la Junior castigi doar galbeni, nu si puncte. Puncte poti castiga doar la Blitzkrieg si la Razboiul de cucerire.
Bafta
Ca sa participi la licitatii ai nevoie de multi galbeni. Nu conteaza numarul de puncte la licitatie.
Nu stiu... Joaca ma Metin_ED ca e super si cresti usor... daca omori 3 caini tise umple o bila
dar problema e ca nu faci yang multi
daca vrei sa joci pe ca pe mine ma cheama Alexe99 e un sura... sal da-mi si mie stelutza plizz ma bucur ca tam ajutat
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: