Metin2Ecsper PVP-Clasic www.ecsper.mt2.ro iti da pentru inceput lvl 99 e tare
||| Deseara la ora 21:00 event OX |||
MMO-RPG Metin2 PVM Mediu.
www.metin2olds.com
Nivel maxim 99
Canale deschise 1CH
Toate ratele 200%
Rata fierarului: Variaza
Bonusurile pica usor.
Serverul ruleaza 24 de ore pe zi.
Evoluti pana la beta care se pot face +10
Mont-uri clasice la fel si pet-urile + bonusuri.
Toate costumele implementate + Shop cu costume.
Costum V.I.P, STAFF, shiastru negru, alb etc.
Cartile se dropeaza la metine.
Drop cufere clar de luna permanent.
Mai multe vedeti si voi cand intrati pe server.
Metin2xpub e cel mai atre de la lv 127 si cersti meserie in v2 armuri legendare arme epicele si legendare e un joc doar de distrcite plzz funda
Metin2 PvP te da lvl 127 GM prietenosi daca donezi 5 euro primesti GM SGM SGA SAU GA
Buna, Echipa M2DarkLegion te invita pe noul server de Metin2 pentru a avea parte de noi aventuri, CliK pe link'ul urmator! http://metin2dl.vsmt2.eu/index.php?s=home.
Hmm..eu zic ca TDL merita acum caut si eu cv mai fain asa dar sunt lenesh rau sh n-am chef sa cresc) sau daca vrei cv mai frumos e UNITED..sh acolo e fain faci cam greu dar merita
Pai..Incearca si tu TDL.Eu nu am incercat.Am vz un video si e chiar super.In Hammer o sa ai lag.Am jucat.Sh Light am jucat si e plin de infectati...Asa ca incearca sa le eviti. Sper ca am ajutat.
Metinu asta e varza mi-am facut cont nici n-am intrat contul tau este banat motive :0
Fratilor intr-adevar Hammer este un Metin PVP foarte frumos, dar are si multe defecte.O sa va spun in mare principalele defecte oi ar fi asa servarul nu este 24/24, are si lag, jucatori care te injura fara motiv.Dar puteti juca Hammer dupa RABDARE.Eu unu nu am atata rabdare.A si inca cv servarul da EROARE chiar si ziua.
Wa scrie pe youtube : metin2 united masacru... uitete acolo si cred ca o sa te razgandesti in privinta metinului care vrei sa il josi
si nu uita daca iti place : Like, Subscribe, share, Favorite
Salut Eu iti dau un metin misto... mt2 zaken...
si daca nu-ti convine dai add la asta alexutzu_10@yahoo.com
Www.Metin2NewEra.ro este serverul meu, server dedicat deschis astazi :)
Mt2 Wars e cel mai Tare metin
1000% yang 1000% Drop e cel mai tare server :X:X:X:X
Hammer intr-adevar este Frumos dar nu e on 24/24 noapta si uneori in timpul zilei da EROARE
E pe locul 1 in lume cu cele mai multe buguri!
Metin2 wp iti da lvl 99 pdin prima iti da bani otel batalie la magazin freza costumuri metinu e pvp max lvl 105
Ii naspa rau hammer
E praf Hammer
Ba,cel mai super metin este metin2 tdl pe sv alcoolici sau lumea maimutelor, inca un metin fain este metin2 gth dar nu e numai pvp din pacate (( dar are evolutii la armuri de 48, 54 si dga, evolutii la arme si la celelalte iteme, incearcale pe amandoua, bafta
Metin2 Kratoss Este cel MAI TARE SERVER PVP, SI ESTE ON, ESTE SERVER MAI NOU!
MC / IP: kratosserver.zapto.org
Site: http://kratosserver.zapto.org/
Serverul merge 100% Si este on intre 9 si 12-1 noaptea!
Metin2 Kratoss Este cel MAI TARE SERVER PVP, SI ESTE ON, ESTE SERVER MAI NOU!
MC / IP: kratosserver.zapto.org
Site: http://kratosserver.zapto.org/
Serverul merge 100% Si este on intre 9 si 12-1 noaptea!
Multumim!
Upz0r3 întreabă:
BloodRaven întreabă:
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: