Iar tu...Am mai vazut un raspuns de al tau...Si sincer le dai chiar naspa si nedorite
Le-ai văzut pe alea la ăia ca tine, da.
Draga copil prost.Te invit sa te duci in taramu' lu mata de unde ai venit Nu te vrem pe planeta asta
Prietene... deja nu vreau să mă gândesc ce copilărie ai dacă te joci metin... în primul rând nu aveai ce căuta la dragoste și sex de aceea am zis ce-am zis. Așa că du-te tare pe tărâmul albastru al tău din metin.
Oricum, el săracul e disperat după așa ceva... pentru asta și-a făcut cont cred...
Intrebarile utilizatorului Anonim14354
(9 răspunsuri)
Dati-mi si mi-e un metin PvP-PvM.Cel mai bun raspuns FUNDA! P.S:Scuzati categoria...e cea mai cauta-ta
(1 răspuns)
Dati-mi si mi-e un metin gen AnticMt2.Cel mai bun raspuns funda
(2 răspunsuri)
Salut TPU. Dati-mi si mi-e un metin care sa includa Lama semi-om si Otravita la negustorul de arme.Cel mai bun raspuns i-a funda!
(1 răspuns)
Cine imi da si mi-e un fms +9 si o platosa ghinion +9 pe metin2 ro Server:Virgo? Va rog!
Auzi ma Azorel eu pun intrebari despre metin ca altceva nu am ce sa joc...Am jucat ogroaza de jocuri.Nici unul interesant .Si apropo nu e treaba voastra ce fac eu si ce ma joc
Si pentru tine "Fa" eu nu-s disperat clar? Joc doar 2 ore pe zi.Sunt priceput si nu imi trebuie mult sa devin mare .Cat despre tine esti mare si proasta. Apropo sunt mai mic decat tine si nu-s disperat de un joc animat ca, counter! Hai dispari proasta ca nu vrem terminate pe TPU!
Mno Diabla cred ca ti-ai luat la p... peste cap de la tactu de nici numai stii cum te cheama la ce nume ti-ai pus..Ai nume de tabla
Haha bai p... asta e joc in timpul liber asa cum ti-am mai spus..Nu am ce sa joc Azorica .Si categoria asta am ales-o pentru ca stiu ca mai sunt unii care se uita la categoria asta doar din plictiseala.Insa tu si Diabla va uitati doar pentru a va masturba citind mesaje
Prietene ai mai mult de 15 ani? eu zic să taci din gură. Vaide steaua voastră, toți sunteți tari în spatele monitorului, în realitate vă este rușine să cumpărați o pâine de la magazin.
Alte cuvinte știi? Îți curg mucii în gură copile. Vezi de puța ta acolo și nu te obosi să comentezi.
Da tu nu oi fii retardat cu numele de anonim.
Numele e pus de plictiseala.Dar la tine e alta treaba.
"Copila" uita-te la tine! Vezi ce terminata esti? Apropo vezi ca iti curge balega din creier P.S.:Ala care nu il ai esti patetica fetit-o
Du-te la ciorbita ta!
MEtin2 tim, metin2 gx, metin2 hotstyle, metin2 national, metin2 mondial, metin2 sensei, metin2 steel, metin2 earth Funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: