Salut!
-Freedom Fighters
-Conflict Desert Storm
-Arma 2
-F.E.A.R 3
-S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat
-Brothers In Arms
-M.I.A Mission In Asia
-Delta Force 2
-Battlestrike Force Of Resistance
-Battlefield 3
Bafta!
Conflict desert storm e misto! eu le-am jucat pe ambele mai demult! acum 11 12 ani cam asa! asta prin 2007-2008 cam asa misiunile mi s-au parut usoare! nu grele! dar asta depinde si de cum iti pozitionezi soldatii! in misiuni! nu sunt usoare! dar trebuie sa stii si sa le abordezi! imi plac jocurile astea de ce ca se intampla multe lucruri interesante! rapiri disparitii explozii incendii! si toate alea! din cate stiu in primul joc chiar daca iti pierzi un soldat il poti inlocui! la al doilea nu! imi place ca in primul este capturat un soldat la un moment dat! este eliberat apar si restul in celelalte misiuni! din cate stiu si in al doilea joc sunt capturati toti! dar reusesc sa evadeze! conflict desert storm de regula ambele razboaie se petrec in irak! dar eu am aflat si de global storm pe urma l-am jucat si pe ala! acum vreo 9 ani! razboaiele se desfasurau in coreea! columbia! rusia! ucraina! unul din soldati disparuse si aparuse altul! in fine restul misiunilor au continuat asa in formula asta! conflict vietnam misto si ala doar ca e mai greu! mai este si conflict denied ops! acela chiar ca nu l-am jucat niciodata! dar e bun si ala! apare soldatul ala care a fost disparut in global storm!
Battlefield bad company 2, Battlefield 3, Rainbow Six Vegas 1, Rainbow Six Vegas 2, Halo,Painkiller, Rouge trooper, Desert storm, Half life 2, TimeShift, Lost Planet,
Medal of honor, Medal of honor airborne. Sper ca sunt suficiente.