| VladMarian99 a întrebat:

Dati-mi si mie un sv de samp da misto NU ROLEPLAY straight face
dau funda (sv sa fie tareeee sa iti dea masini etc etcwinking )

Răspuns Câştigător
| mentasamp a răspuns:

Iti dau eu un server misto eventuri zilnici deoarece e nou deschis are 2 zile iti da din prima un admin level 2 lider daca vrei la factiunile libere masina pot sa te ajuit eu sa iti iei ca sa faci rost de admin trebuie sa aduci un player care sa fie activ, sa fii tu activ pe server/forum, faci o cerere dai un test si cu asta basta;) uite serveru eu te astept cu ceilalti admini/jucatori HostName: Stimul RolePlay | www.stimul.ro
Address: 93.119.26.8:7777
Players: 1 / 50
Ping: 17
Mode: •Stimul• •RPG• •V5.3.4•
Map: San Andreas Momentan adminii fac niste noutati/rezolva 2-3 buguri care le mai au.Noutatile contin in:La mafii se adauga teritorii iar tu daca ii bati intr-un war teritoriu e al tau si tot asa sunt peste 100 de teritorii pe care le poti lua tu daca ai oameni buni.Se va face un singur dealer in care gasesti ori ce masina pentru a cumpara o masina ai 2 posibilitati:1.in leazing cu comanda /v lbuy si platesti 300k sau prin comanda /v buy cu ptretul din stats al masinii depinde ce pret are. Daca o iei in leazing platesti la fiecare paidai o anumita suma de bani daca ai in banca daca nu ai nu se intampla nimic.Se adauga joburi noi.E un server bun daca vrei te asteptam:);).

1 răspuns:
| jucaria a răspuns:

E cel mai tare sv daca vrei comenzi sa-mi dai un mesaj iti zic doar atat ca sa-ti iei maisini pe /v si motocicleta pe /nrg
si sv este : 91. 233. 106. 13:7777