| LeEu a întrebat:

Dau funda! VA ROG! Am o problema cu World of Worcraft Cataclyms.am instalat jocul.Am intrat in el si mi-a cerut sa intruduc contul si parola.Eu nu am avut cont asa mi-am facut. Apoi am intrat din nou in joc am pus E-mail-ul si parola. Apoi s-a conectat la internet si in dreapta sus am imi da o lista cu:Choose your preferred locationsadfor best result choose the region closest to you) Developtemt Sub acest chenar mai e unul:Choose your realm style: Normal Player Versus Player Roleplaying Roleplaying PVP Suggest Realm Nu am stiut ce sa fac si mai dat Development din primul chenar si din al 2-lea Normal si apoi Suggest Realm.Pentru ca alt fel nu ma lasa sa intru in joc.Si apoi mi-a dat un alt chenar cu 4 variante Real Name, Type, Characters, Population si mai joc era pe fond negru.Si i-am dat Cancel pentru ca nu facea nimicstraight face! Ce ar trebui sa fac? Dau funda!

2 răspunsuri:
| Zmeulika a răspuns:

Asa in primul rand tu tiai facut cont pe official... in al doilea rand terbuie sa bagi un realm..Cum ai facut tu a luat un realm la nimereala.Ce vedeai tu cu real name type caracters ..era detalile despre conturi cati oameni sunt numele realmului si ce e.Cataclysm sau WOTLK

| devil a răspuns:

Singurul sfat pe care til pot da este urmatorul... invata putina engleza sau caputa un patch pentru joc intr-o limba pe care o sti...