| FosiLA a întrebat:

De cati MB trebuie sa aiba placa video pentru a merge fifa world?

Răspuns Câştigător
| Hitback a răspuns:

Cred ca undeva pana la fifa7. Coolerul este acel ventilator care raceste placa video.

12 răspunsuri:
| Hitback a răspuns:

Nu mega conteaza ci pe cati bits e frecventa procesor.efectiva.latimea de banda.sunt mai multi factori care conteaza nu doar memoria.

| VladyXR a răspuns (pentru Hitback):

Esti prost de bubui, bits nu conteaza, aia e altceva, frecventa procesor efectiva nu isi are rostu, latimea de banda pentru ce?
1.Conteaza memoria
2.Frecventa procesorului grafic!
3.Coolerul,.

| FosiLA explică (pentru VladyXR):

Memoria placii video e de 128.0MB, Procesorul Genuine Intel(R) CFU T2250 @ 1.73 GHZ (2CPUs) DirectX version DirectX9.0c Memory 2036 MB RAM. Si coolerul nu stiu ce e laughing Ce fifa pot descarca cu aceste cerinte?

| Hitback a răspuns (pentru VladyXR):

Bai cred ca tu habar nu ai ce vorbesti. Te iertam de data asta.cu cat are mai multi bits cu atat e mai rapida. Spre exemplu o placa video cu 1gb 64bits e mult mai slaba ca una 512 si 128 bits. Da tu ce sa stii.memoria nu conteaza asa de mult 1gb e arhisuficient.memoria este folositoare daca ai mai multe monitoare la rezoltuie foarte n-are. 1gb tine foarte bine 2 monitoare full hd. Coolerul intr-adevar este important dar daca vrei aa detaliem foarte tare conteaza si Shaderul si Pixel Pipelines si Model/serie GPU (placile video au un procesor grafic care ar trebui aa fie asemanator cu cel al procesorului. Asta se cheama GPU.) Revenind la latimea de banda cu cat este mai mare cu atat este mai performanta placa video.

Si ca sa stii ce vorbesti pe viitor documenteazate si tu prostule care esti. Du-te tu cu o placa de 4gb si 64bit si latime banda 1gbps si ce procesor grafic vorbesti tu acolo si spune-mi cum merge.

Ma amuzat prostia din raspunsul tau rolling on the floor Bit's poate fi pentru rezolutii mari la pc de ex 1920x1080, nu ajuta cu nimic in perfomanta, sau determina o limita de transfer de date intr-un moment t. Cu cat e mai mare bus-ul, (mai multi biti) cu atat mai multa informatie trece pe acolo.

Nu exista placa de 4g 64 bit si banda 1gbps copile, procesorul grafic e important pentru placa video, mai ales ca esti gamer, copile, am vazut un gtx 970 pe eMag cred, nu gasesc link, cu un coler, mica, 4 gb 256 bit, si duce orice joc, asa ca pe viitor sa taci.

Normal ca nu existe dadeam un exemplu prost cei drept. Priveste. http://m.emag.ro/......D87JBBBM/. Duce orice la ora actuala. E superba. Nu iti trebuie gtxul ala 970 care e vreo 16-20mil. Poti sa o iei si pe aia dar vreau sa zic ca momentan nu ai nevoie mai mare decat r9 270x.

Busul (bits) este de fapt traseul dintre procesor si memorie. Se mai cheama si latime de banda(a magistralei) daca nu ma insel.asta ajuta ca transferul de date dintre gpu si memorie sa fie mai rapid.deci cu cat ai mai mare busul cu atat mai bine.

Ba nu, multi nu recomanda r9 din seria Gigabyte/Windforce se strica repede, doar plastic subtire, cel mai bine e recomandat de la Asus sau Sapphire.

Eu nu neg dar statisticile arata ca gigabyteul r9 windfoce x3 are cea mai mica temperatura la full load.

Despre aces GTX 970 vorbeam, perfomant si bun.
http://m.emag.ro/......DQ45BMBBM/

| Hitback a răspuns (pentru FosiLA):

Cred ca undeva pana la fifa7. Coolerul este acel ventilator care raceste placa video.