Http://www.youtube.com/watch?v=zIhyJbCw3ZE
Cum ti-am zis...CS: Go s-a actualizat si tot asa. N-ai decat sa ii mai pui o placuta de ram sa te avantajeze dual channel, sau daca vrei direct fps mai multe, o placa video mai buna (vezi ce mufe ai la sursa), macar 570 si pe viitor un cpu, macar 2200g, preferabil 2400g. In rest, un ssd pentru fluenta. Sau mai scade din setari. Ori instaleaza o versiune veche de cs:go si vezi cum iti merge, daca observi diferente majore (excludem ideea ca ai ceva "defect software/hardware").
Intre timp, sistemul s-a updatat. Jocul s-a updatat. O sa faca asa din ce in ce mai mult pana cand o sa te forteze sa te upgradezi. E o metoda buna prin care sa te forteze sa-ti iei alt pc si tot asa. Ce pc ai, ce componente mai exact?
Caută pe pc garage scout v8
Http://www.youtube.com/watch?v=zIhyJbCw3ZE
Cum ti-am zis...CS: Go s-a actualizat si tot asa. N-ai decat sa ii mai pui o placuta de ram sa te avantajeze dual channel, sau daca vrei direct fps mai multe, o placa video mai buna (vezi ce mufe ai la sursa), macar 570 si pe viitor un cpu, macar 2200g, preferabil 2400g. In rest, un ssd pentru fluenta. Sau mai scade din setari. Ori instaleaza o versiune veche de cs:go si vezi cum iti merge, daca observi diferente majore (excludem ideea ca ai ceva "defect software/hardware").
Jocul nu va rămâne mereu asa, deoarece suntem in sezon-ul 8 se adaugă mai multe lucruri nu va rămâne tot asa... Încearcă doar sa nu-ti fortezi pc-ul. Eu in plus am un pc foarte slab cu o limita de fps-uri încadrată în 30 fps. Eu acum asa joc cu o rezoluție hd si limita de 30 fps, sunt lăudat de mulți playeri.