Salut,imi pare rau ca ai drop-uri de frame-uri cand filmezi dar calculatorul tau este foarte slab. Daca ai Windows pe 32bits instaleaza-l pe 64bits, desi nu va ajuta prea mult. Poti schimba placa video cu un AMD R7 240 daca mai vrei sa investesti in acest calculator, desi recomand altul. Daca vrei iti ofer o lista cu componente, depinde de bugetul in care vrei sa te incadrezi.
Funda?
O zi buna!
Salut! Imi pare rau... Apropo de virgula.
Si pe aici nu-i obiceiul sa te milogesti. Apropo de: "Funda?
O zi buna!"
@Salontanul Contul asta este nou si de asta cer funda.Vad ca te oftici foarte usor si degeaba. Funda pe acest website este ca o recompensa pentru cei care dau raspunsuri bune.
Nu am zis ca sunt perfect.La acea intrebare ma refeream la virgula de la finalul link-ului ca sa iti mearga. Puteai sa te uiti si tu, nu sa te enervezi degeaba pe mine ca am incercat sa te ajut.
Dimpotriva,Fraps-ul scade mai multe frame-uri decat Bandicam-ul, si este cunoscut pentru aceasta problema.Calculatorul lui este destul de vechi, daca nu merge Bandicam-ul nu astept un rezultat frumos.
Cel putin din cate m-am documentat si din propria experienta, poate la tine este altfel.
O zi buna!