| Simon_Vasi_1997 a întrebat:

De ce cand intru in cs ma baga direct intr-un server apoi dc cand dau y sa scriu ceva ma arunca intr-un server
sad!

Răspuns Câştigător
| Seepty a răspuns:

Te redirectioneaza din cauza ca ai intrat pe vreun server si a avut ceva setat in el ca sa intri tot pe serverul lor, mi s-a mai intamplat si mie dar am dezinstalat cs-ul si l-am refacut iarasi.

| Simon_Vasi_1997 explică (pentru Seepty):

L-am reinstalat de 2 sau 3 ori si e tot asa :O sad

12 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ai bind in config, asta fac gunoaiele astea sa isi populeze sv, poti reinstala cs-u si isi revine, dar eu iti recomand sa iti iei Cs 1.6 nVidia e4, esti protejat de binduri, destroy, fuckoff, si alte prostii care iti distrug cs-u, are protectie, pe langa asta skinuri super care nu fac absolut deloc lag, am incercat cred ca toate cs-urile existente, am ajuns la concluzia ca cel classic va fi cel mai bun, dar nVIDIA ii face concurenta mare e poate chiar mai bun decat classic, oricum il poti descarca de aici:
http://www.dldcs16.com/download-cs-nvidia-hns-v3.html
Seara faina.

| Simon_Vasi_1997 explică (pentru MarianWLF):

Mersi dar l-am reinstalat si tot asa e nu stiu ce are... am windows 7 pr laptop intru la panoul de control mi-l dezisnstalez (yes all) il scos si la fel :O

| MarianWLF a răspuns (pentru Simon_Vasi_1997):

Descarca-ti nVIDIA cum ti-am ziswinking

| Simon_Vasi_1997 explică (pentru MarianWLF):

Ok, dar dc nu imi merge asta oara. laughing

| kar1GaNNN a răspuns:

Trebuie sa iti reinstalezi cs-ul sau sa iti iei altul nou.

| LineGuide a răspuns:

Reinstall. Unica varianta, si te asigur ca se rezolva.
Mult noroc!

| Simon_Vasi_1997 explică (pentru LineGuide):

L-am reinstalat de 2 sau 3 ori si e tot asa :O

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

iti intra direct pe server pentru ca ai intrat pe un server care are redirecte, iar cand ai intrat ti-au bagat bind-uri in folderul cu cs, cel mai usor e sa reinstalezi cs-ul si sa nu mai intri pe server-ul ala

| Simon_Vasi_1997 explică (pentru asdfcffcvgvv123):

L-am reinstalat si e tot asa :O sad

| H1H1OGH0S7 a răspuns:

Unbind_all

| Simon_Vasi_1997 explică (pentru H1H1OGH0S7):

L-am reinst. de 2 sau 3 ori si tot asa