| HalogenGamer a întrebat:

De ce cand ma joc unele jocuri de pe steam se blocheaza si trebuie sa resetez PC?

20 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

De ce cind pui o intrebare nu o pui pina la capat? Vrei sa ghicim noi ce jocuri se blocheaza si ce ai tu prin calculator (hardware + software)?

| HalogenGamer explică (pentru KodrutZ):

Ma joc Blacklight Retribution dar vad ca se blocheaza si la TF2...Nu stiu ce poate sa aiba.

| KodrutZ a răspuns (pentru HalogenGamer):

CE CONFIGURATIE AI, OMULE? La naiba, doar am postat in romana si nu in chineza mai sus... BR are cerinte destul de ridicate.

La setarile jocului?

Sfinte cremvusti fiul lui dumnezo'! Procesor, memorie, placa video, sistem de operare!

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

Si mai ales sursa.

Sistem de operare:Windows 7 Home Premium Placa:Nvidia GT 9500(parca...) RAM:2GB(parca)

| HalogenGamer explică (pentru HalogenGamer):

Daca dau fail la nivelul imposibil scuze nu sunt cu PC-ul sad

W7 cu 2 gb de ram si BR? Nu mai zic de petarda aia de placa video. Tu te uiti la poze cu BR, nu poti spune ca joci BR. In halul in care e sistemul acuma nu ai ce sa ii ceri in materie de jocuri. Baga ban' si stai mai in fata. happy

Frate imi merge fara lag, dar asa se intampla cu jocurile de pe Steam.Ce are?

Are prea putin orice. Steamu' mai maninca si ala oleaca de resurse. Procesor n-ai zis ce ai, banuiesc ca nici ala nu e ultimul muget.

Orice joc cat de nou e el imi merge fara nici o problema dar jocurile de pe steam fac fite.Doar ele. Orice joc de pe alt site nu are nimic si pot sa-l joc.Sa fie de la Steam?

Hai sa nu o dam in fasole. Daca iti merge Crysis 3 sau macar BF 3 pe sistemul ala eu maninc tastatura. "Merge" nu inseamna 10 fps la detalii minime.

NU are un pic de lag si tin detalile la medium.Ce nu intelegi? Am si BF 3 Si Far Cry 3 si toate merg perfect cu grafice medium.Doar alea de la steam fac porcaria asta.Si de aia am intrebat.E de la Steam sau nu?

Si eu ti-am raspuns mai devreme ca daca ai doar 2 GB de memorie, e posibil sa faca nazuri din cauza asta ca Steamu' e cam papacios cind vine vorba de ram. 2 GB si W7+jocuri e ridicol de putin, dar poate te inseli tu si ai mai mult... happy

Deaia am zis parca...Dar acuma nici nu vrea sa se deschida Steam...Ce Gawd Dingus are?

Dunno. Mai dezinstaleaza timpeniile. Cel mai practic ar fi sa pui inca 2 gb de ram si sa vezi daca se rezolva buba sau nu.

Acuma vad ca mere...Imi zicea ca nu am conexiune cand sunt la 3 cm de router 0_o

O sa incerc inca o tura de BR daca mai face asa ma las de el si ma apuc a 4 oara de Far Cry 3 happy

Nu a mers. Uite sa-ti zic ce face...Ma joc si face freeze.Se aude sunteul da nu pot sa fac nimic.Ce naibii sa fac? Sa-l astept sau sa nu ma mai joc? Asa face practi
c orice joc de pe fricken' Steam...