Code::Blocks e doar un IDE, ca sa rulezi cod c/c++ ai nevoie si de un compilator. Ai instalat asa ceva?
Nu,din pacate.Cum as putea sa-l instalez si cata memorie ar ocupa?
Iti cauti un compilator compatibil cu Code Bloks si il instalezi.
Habar nu am cata memorie ocupa, cativa mega acolo.
Sau cauti o suita de programe care are si ide si compilator, cum ar fi Visual Studio C++ Express
Ok,dar cum adica caut? Caut sa-mi descarc de pe internet sau ma costa bani? Nu tin asa mult la programul asta ca sunt pe bio-chimie si lucrez numai cand primesc tema la info, dar la o ora pe saptamana iti dai seama...insa fratele meu e la mate-info si l-am descarcat pentru el ca sa-l ajute, insa nu a mers.
Http://wiki.codeblocks.org/index.php/Installing_a_supported_compiler
Omule,te rog mult sa ma crezi..am intrat pe pagina ta si erau mai multe de descarcat...am incercat cu 2 si n-au mers ca cica erau invalide.Am reinstalat Code:Blocks de 2 ori si tot nimic...am pierdut 2 ore degeaba.Te rog sa-mi trimiti un link cu un ''copiler'' care sa fie si valid si gratis pentru ca nu-mi permit sa dau bani.
Un copilator pentru programul ala vechi: Xpe pe care-l folosesc...***
Se numeste compilator, si ti am dat frumos link cu explicatii despre cum se instaleaza si cum se seteaza in CodeBloks. Nu e nimic cu bani acolo, doar un pic de citit... pentru cine vrea
Chiar am citit si am dat sa se instaleze, dar nu merge!
Lool, nu ai fost in stare sa instalezi un compilator si imi consideri raspunsul nefolositor. Amuzant.
De instalat le-am instalat, dar problema e ca nici unul nu e valabil.Mersi pentru ''ajutor''...
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: