| cosminache a întrebat:

De ce la CS cand vreau sa scriu ceva in consola se inchide consola? Dar litera ramane. Daca mai pun o litera se sterge litera aia si scrie litera pe care am apasat. Am mai avut acelasi CS inainte dar nu mi-a facut asa niciodata.

3 răspunsuri:
| bella7000 a răspuns:

Nu stii sa o folosesti...ai instructiuni? pai nu te cacai scrii repede

| Cinevaescu a răspuns:

Salut si eu am aceiasi problema dar numai ca eu am steam si patesc acelasi lucru si nu e ca scrii incet sau repede apesi o litera si se inchide

| ThePrinceJoker a răspuns:

Pasul 1. Jos langa ceas, click dreapta pe butonul unde scrie EN sau RO, dupa caz, si click pe Settings.
Imagine postată

Pasul 2. Unde scrie "Default Input Language", probabil scrie "English (United States) - United States-International. Selectati "English (United States) - US"
Imagine postată
Apoi click pe "Apply" si "OK".
In caz ca aveti doar "United States-International", dati click pe Add si din acea lista cautati sectiunea English (United States) -> Keyboard si bifati US. Apoi Apply si OK.
Imagine postată

Daca ati urmarit toti pasii, consola se va comporta OK, si nu veti mai avea probleme nici in alte editoare de texte (Word, etc.) Nu trebuie sa dati restart la PC dupa ce faceti aceste modificari, doar sa aveti jocul inchis.