@Gnicu Daca e asa de bun de ce iti trebuie un calculator foarte bun, un program bun merge brici si pe un Pentium 4. Ai incerc unul din programele pe care le-am recomandat eu mai sus? Daca o sa incerci vreo unul o sa iti schimbi parerea.
Si da 5 minute ocupa 18 Gb, nu 20, e o diferenta imensa (ironic), verificat acum cu ultima versiune.
Daca sa spunem eu vreau sa inregistrez un meci intreg de crossfire, care poate sa tina si o ora, trebuie sa imi cumpar inca un HDD extern daca folosesc Fraps-ul. Dupa trebuie sa folosesc nu stiu ce program ca sa ii schimb formatul la clip si sa-l fac HD, alta pierdere de timp. Nu mai simplu folosesc WeGame care inregistreaza direct in format HD?
@FuNKy Sfatul meu foloseste WeGame sau GameCam sunt usor de folosit si nu consuma multe resurse. Astia de la Fraps cand scot o versiune nou repare bug-urile anterioare si mai adauga cateva, s-ar putea sa fie din cauza versiunii.
DA.Fraps e cel mai prost program de inregistrat. Face lag si un clip de 5 minute ocupa 20 de GB. Era bun la momentul aparitie, ca era singurul de genul asta.
Acum sunt alte programe mult mai bune (WeGame, ZD Soft Screen Recorder, PlayClaw).
Da inainte mergea sa filmez, mergea foarte bine, dar acum numai . Facem filmulete cu jocuri
Fraps e de fapt cel mai bun program si e normal sa iti mearga in reluare... Iti trebuie un calculator foarte bun sa iti mearga bine bine cand inregistrezi... Un clip de 5 minute n-are cum sa aiba 20 de gb, depinde si de versiunea programului si de optiuni
Majoritatea gamerilor isi inregistreaza gameplayurile cu Fraps,
75% din gameplays de pe youtube sunt inregistrate cu fraps
@username Eu intodeauna imi fac videourile cu Fraps si imi iasa vreo 3-4 gb 9 minute, Si le inregistreaza direct HD (720p)