| shaggy1000 a întrebat:

De ce nu imi mai apare siteul in google search? Am un site de wallpapere, unde am si text care descrie chestiile din imagini (in jur de 10 randuri). La inceputul lui martie aveam in jur de 70 de vizitatori pe zi. Pe 6 martie am fost scos din cautari pentru majoritatea cuvintelor cheie. Daca cautam dupa titlul siteului, siteul meu aparea cateva pozitii mai jos. Atunci am observat ca mai erau 2-3 siteuri care imi clonasera continutul si care apareau in locul siteului meu la cautarea dupa cuvinte cheie. I-am reclamat la DMCA, mi s-a raspuns favorabil, fara insa ca acele siteuri sa fie sterse din cautari. Pe 13 martie siteul meu a revenit unde ii era locul si am inceput sa am iar traficul pe care il aveam inainte. Pe 23 martie insa, siteul meu a fost din nou scos din cautari, de data aceasta daca dau search dupa titlul siteului nu imi mai apare de loc. Doar cateva keyworduri imi mai afiseaza siteul. Page rankul de 1 ramas in continuare, la fel daca caut cu http inainte imi afiseaza orice pagina. In schimb plagiatorii sunt in continuare bine mersi pe primele locuri la cautari dupa cuvintele mele cheie. Le-am tot facut mai multe plangeri la DMCA, mi s-a tot zis ca or sa fie scosi, numai ca vad ca in continuare nu s-a atins nimeni de ei. Intrebarea mea ramane cea de mai sus. Astept si ceva sugestii.

2 răspunsuri:
| Borderline a răspuns:

Nu stiu ce sa zic

"I do not own these images, it belongs to their rightful owners. All the images were altered and scaled. I'm waiting for your feedback regarding my wallpapers. Have fun!"
Din moment ce nu detii imaginile nu crezi ca si alti au dreptul sa le foloseasca pe site-ul lor? Chiar daca te-au copiat

| shaggy1000 explică (pentru Borderline):

Eu nu aveam nimic impotriva sa i-a cateva imagini de la mine de pe site. Dar ei au luat pagini intregi asa cum erau fara sa modifice nimic. Si au profitat de faptul ca siteul meu e destul de nou, si Google n-a mai facut diferenta intre cine a publicat primul continutul, eu s-au ei.