| salmankhan a întrebat:

De ce nu imi mere gun metal? imi scrie: unsupported graphics card ce imi trebuie ca sa imi mearga?

12 răspunsuri:
| Kraxy a răspuns:

Nu e compatibil cu placa video. Ar trebui să-ţi cumperi una nouă.

| salmankhan explică (pentru Kraxy):

Eu am 96 mb placa video

| Kabuto79 a răspuns (pentru salmankhan):

E bune de muzeu

| Seby90 a răspuns:

Oare ce ar putea sa fii? Placa video nu are cum... e clar ca ai una geniala. sau stai, ce inseamna graphics card? Mhm... sunt confuz.

| BlackNinja a răspuns:

Iti trebuie alta placa video.Ai putea sa vezi ce mai este si pe la setarile jocului.Si eu nu cred ca o sa-ti mearga vreun joc cu placa de 96 mb.Nici macar n-am auzit ca ar exista o placa video asa de "EPICA".

| salmankhan explică (pentru BlackNinja):

Eu am vazut ca la rami iti trebuie 32 de mb, iar eu am 504 de mb si la placa video 64 de mb, iar eu am 96 de mb. ii mai mic jocul decat gta san andreas, iar gta san andreas imi mere si e mai mre decat gun metal

| Kraxy a răspuns (pentru salmankhan):

Nu vorbeam de memorie, poate să aibă şi 1 GB şi să nu meargă, deoarece este posibil să nu suporte graficele jocului.

| BlackNinja a răspuns (pentru salmankhan):

Ba da ce joc e ala care are la cerinte: 32mb ram, placa video 64 mb? Eu stiu ca nu prea ar trebui sa-ti mearga nici gta sa, nici alte jocuri 3D. Abia alea 2D ti-ar merge.Mie imi merge binisor gta sa(nu chiar bine) si am 768 ram si 1gb placa.

| Nitu_Andrei_Valentin_1995 a răspuns:

Placa video calumea

Iti trebuie placa video calumea

Nu ai placa video buna

Nu ai placa video buna