Si eu am o problema mi-am instalat ro dar cand dau start mi se restarteaza calculatoru PC este bun indeplinesc toate cerintele va roog sa ma ajutati am incercat sa il dawloadez din nou si face la fel
asa imi da daca ma joc metin2inushi Sorry, Youe system does not support 3D graphips, please check your hardware and system configuration then try again.
Mie imi face asa: se incarca si apas pe incepe joc, imi scriu numele si parola, dupa aia zie''Contul este blocat,,.Nu stiu ce sa mai fac l-am instalat pe Local disc C si pe Local disc D si tot asa imi face.VA ROG AJUTATI-MA! VA ROOOOOOOOOOOOOOOOG! SUNT DISPERATA DEBEA L-AM INSTALAT! iti zice asa pentru ca, contul a fost banat.
Http://www.youtube.com/watch?v=Ai_YRo5gr8U uite aici poate iti este de ajutor mie imi merge
Daca scrie contul tau este blocat dati-mi mess va spun acolo findca este foarte simplu)fundita plz
Pariez ca toti astia care ati spus ca nu va merge metin2 ro aveti windows xp SP2 asa ca trebuie sa faceti un update de aici: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=24.
Daca nu va merge nici asa inseamna ca calculatorul este de vina dar pentru siguranta mai downloadati odata metinul si incercati!
Pentru cei la care le apare "Contul tau este blockat" inseamna ca a folosit hack sau a facut cv urat si de asta a primit ban iar singura solutie e sa o ia de la capat.
Pentru cei la care le apare se conecteaza si nu face nimic... dati cancel si incercati pana merge:)(Asta e in general din cauza netului sau a lagului dupa server).
Care ma ajuta si pe mine cu o problema nu mi se deschide metin2 4yours dau pe auto patch si nu mi se deschide nimica id meu mess streng_flavius_puya
Ooof da tembeli mai sunt unii... copilu a intrebat ce sa faca si vaca aia pe pedale "eu sunt gm" poti sa fii si mata scarba...
Donwladeazal din nou si mere oricum metinurile astea is pfff doar united ii tare. funda plssss
Bah ce trebuie sa fac ca sa mearga mt2 lethal ca cand intru si scriu ale imi sta pe loc la conectare
Ba asta e un meaj pentru toti Daca ai Windows7 si nu ai minim 2GB la RAM nu iti va merge si daca ai Xp; 200 sau Vista trebuie minim 1GB la Ram si calcu trebuie sa fie bunicel ca alfel va da eroare configurare hardisk
Pai in primul rand trebuie alt windows daca nu merge inseamna ca ai placa video defecta cumpara alta si trebuie sa mearga:X:* bafta:d
d4rk0n3 întreabă:
Pocaituuuu întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: