| Bogdan2304 a întrebat:

De ce pe canalele care au facut parteneriat cu youtub-ul nu se pun mai multe reclame?
Asa s-ar putea castiga mai multi bani.

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu avem cuvinte sa multumim ca nu se mai pun mai multe reclame! S-ar castiga mai multi bani?
Cui ii trebuie bani la munca nu la enervat lumea unde ea cauta sa se relaxeze!

| Bogdan2304 explică (pentru lpavel):

Nu enerveaza pe nimeni sunt care fac un lucru bun so aceea merita sa castige bani si daca nu iti place reclama sari peste

| lpavel a răspuns (pentru Bogdan2304):

Tu pe ce lume traiesti? Cum sa sari peste? laughing

| Bogdan2304 explică (pentru lpavel):

Da primesti reclama la inceputul videoului so dupa 3 secunde poti da clic pe pe add (nu stiu cum) si chiar daca faci asta posibilitatea oamenilor de a lass reclama pana la final este mai mare. Omule zu cum crezi ca se castig bani din youtub

| lpavel a răspuns (pentru Bogdan2304):

Si ce faci cu celelalte care apar pe tot parcursul vide-ului? Si iti spun eu: nimeni nu lasa reclama pana la sfarsit!
Asa cum am zis mai sus, cine vrea sa faca bani: la munca! Ca pe tine te intereseaza numai banii pe yotube sau oriunde pe net asta e problema ta dar asta nu inseamna ca trebuie s-o apreciez! eu intru pe net sa ma simt bine NU sa vad reclame! Astea le pot vedea si la tv, tocmai de aceea am renuntat la tv! Si crede-ma nu sunt singurul care gandeste ca mine, cei ca tine sunt exceptii...

| TheOneTime a răspuns:

Ti-e ti-ar place sa vezi o pagina plina de reclame? Si atunci cand deschizi videoclipul sa iti apara vreo 20 de recalme de 10 secunde carora nu poti sa le dai skip? Nu prea cred. Sau acelea pe care trebuie sa le inchizi de la X. Gandeste-te ar face bani de 10 ori mai multi pe videoul ala, dar ar cam fi si ultimul la care abonatii lui s-ar uita. Asa ca nu, nu e bine, degeaba face bani pe un video, ca iti zic eu daca area prea multe aduri pe un video la urmatorul nu se uita nimeni.

| Bogdan2304 explică (pentru TheOneTime):

M-a refeream ca la fiecare Video sa se puba o reclama nu 20 so daca nu vrei sa o vezi sari peste asa vlogerul ar castiga mai multi bani