| Adgewfc a întrebat:

De curand m-am apucat de lol si as vrea sa imi iau un campion, nu stiu care, kalista sau caitlyn

3 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Ambele sunt greu de jucat, kalista e foarte complicat de jucat, caitlyn e mai usor dar nu e cine stie ce. Daca vrei adc ti-as recomanda jynx, e mult mai usor de jucat si mi se pare chiar puternica. Sau corki.

| Flammachiu a răspuns:

Salut
La Kalista ai nevoie de un suport bun din cauza ultimatei ei si e mai complicat de jucat cu ea daca ai inceput jocu.
La Caitlyn e vorba mai mult de range ca are range mai mare de cat Vayne de exemplu si poti da in ea inainte ca ea sa dea in tine daca sare unu pe tine dai E in el si scapi, eu zic ca e mai usor de jucat daca esti un jucator nou + ultimata ei iti da un kill pe tava.Ai putea incerca mai tarziu Jinx dar ar fi bine sa stii sa joci cu 2 eroi pe fiecare lane top, mid, adc, support, jungle ca nu apuci mereu sa joci rolu care vrei. Si mai gandeste-te si la Tristana W ei care e un jump se reseteaza la kill/asist si poate fi foarte tare de multe ori am facut kiluri doar din cauza asta.

| Quickyy a răspuns:

Pentru ca esti incepator, recomand caitlyn, un campion usor de jucat cu dmg mare