| AndreiStoica003 a întrebat:

De curand mi-am luat Dying Light si cand intru imi zice "This computer doesn't meet the minium system requirments". Stiu ce inseamna dar cum trec de aceasta verifcare de sistem intrand direct in joc?

3 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Daca tu crezi ca poti trece peste avertisment, inseamna ca nu stii ce scrie in engleza. Pe intelesul tau, sistemul nu corespunde fizic cu cerintele jocului si atunci acesta nu poate rula. Trebuie sa ai, pe partea hardware, cel putin minimum solicitat de aplicatie, ca sa te poti bucura de ea (procesor, memorie ram, placa video, spatiu pe hard).

| AndreiStoica003 explică (pentru dannyel86):

Eu am placa video modata si modific jocul sa aiba o grafica mai oribila ca sa-l il pot rula.Stiam ca asta inseamna dar cum intru in joc trecand de advertisemnt?

| dannyel86 a răspuns (pentru AndreiStoica003):

Exista aplicatii care te ajuta sa simulezi partea hardware necesara pentru aplicatia incompatibila. In general, cand jocuile pot rula in sistem, umblam la setari, ca sa reducem cerintele, dar, daca aplicatia nu se deschide deloc, avem nevoie de utilitare care sa faciliteze accesul la joc, trecand peste avertismente. Nu pot face recomandari, pentru ca eu nu le folosesc, dar, printr-o buna documentare, le poti descoperi singur (softurile care te ajuta sa modifici setarile jocurilor). Cauta "run any game" sau "new games on old system" si vei gasi sfaturi utile si tutoriale despre cum le poti folosi.