| Ingognito a întrebat:

De o saptamana in timp ce ma joc dupa 20-30 min mi se face ecranul negru si se inchide, m-am uitat si am observat ca placa video trece de 100 de grade, am incercat sa o curat cu spray din acela la ventilator dar tot la fel face, aveti idee ce ar putea avea? Inainte nu facea asa si nu o mai am in garantie daca se intreaba cineva, este un GTX 730.

3 răspunsuri:
| DarthNiger a răspuns:

Trece de 100 de grade adica doar cand joci un joc? fiindca daca ai facut test sa vezi temperatura maxima atunci asta e alta treaba, daca e de la placa video iti recomand sa faci rost de una noua, si eu am avut o problema similara, mi-am cumparat de la eMAG o placa video si a mers timp de 2 luni, dupa aceea am patit si eu ca tine, imi aparea ecranul negru, dar nu numai cand jucam ceva, ci si cand umblam pe internet, se auzea doar sunetul si ecranul ramanea negru, banuiam ca e placa video, mi-am pus iar placa video veche si am le-am dat inapoi placa video stricata sa se spele cu ea pe cap fiindca eram inca in garantie, deci daca mai ai placa video veche, iti recomand sa o folosesti din nou si sa incerci sa vezi daca mai apare problema, daca apare iar inseamna ca procesorul s-ar putea sa fie problema si o sa fie nevoie fie sa il schimbi fie sa ii schimbi pasta termoconductoare

| Feitan a răspuns:

Incearca sa ii schimbi pasta termoconductoare, e ieftin si usor de facut.

| Mefi a răspuns:

Salut
La vechiul meu comp cum spui tu dupa ce jucam un meci de lol alta data nici nu apucam sa termin meciul ca se făcea negru apoi se închidea
Am fost sa l vada cineva din zona mea si mi-a zis atunci că s-a aras ceva pe placa si dupa ce se încălzește foarte tare cedează si nu mai poate sa duca sonde atunci am laptop)))
Poate la tine sa nu fie la fel cine stie cel mai bine întrebi pe cineva care se pricepe pe acest domeniu
Sper ca te am ajutat