Ti-as pune o intrebare. Esti jucator de cs si ai primit intrebarea "ai steam"? Ei bine Steam-ul este o platforma de jocuri, unde in general cumperi jocuri, pe care odata ce le-ai cumparat le poti instala in calculatorul tau folosind platforma lor (jocul se descarca la tine in calculator, e deja instalat).
Ei bine pentru "a avea steam in cs" trebuie sa-ti cumperi jocul folosind platforma steam. Ca sa faci asta trebuie sa-ti faci un cont de steam(e gratuit) si sa iti incarci contul de steam cu suma ce-ti trebuie sa cumperi jocul.
Ce e "special" la versiunea steam a cs-ului e ca daca intri in joc si ai vreun hack activat, steam-ul o sa-ti baneze contul si vor face ca jocurile pe care tu le-ai cumparat sa fie, nu-i asa, indisponibile, nu vei mai putea accesa contul acela niciodata si juca niciun joc din cate ai cumparat, nu conteaza daca ai 200 de jocuri. Daca protectia aia a lor (VAC daca nu ma insel) te-a prins trisand, iti iei adio de la contul tau de steam si nu cred ca poti fi despagubit.
De aceea si intreaba adminii "ai steam?", caci e un mod de a se asigura ca nu trisezi, iar daca o faci, practic pierzi niste bani... cat ai platit tu pentru jocurile tale.
Sper ca te-am lamurit!
Steam-ul e gratis. Totusi exista unele joc-uri care le poti cumpara PE steam. Doar te inregistrezi si dupa aia cred ca iti da un link de descarcare, bafta.
Da, Steam e gratis, nu trebuie sa platesti nimic doar il descarci de pe:
http://store.steampowered.com/
Da dar sa stie de unde descarca dai sus in colt