| fatacarestietot a întrebat:

De unde pot descarca yahoo messenger pitzzy edition?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Acum am auzit si eu de versiunea asta!
CITESTE SI TU PANA LA CAPAT big grin

Veste buna pentru toate domnisoarele de plastic roz ce fac surf pe internet! Cei de la Yahoo au decis sa faca o versiune noua de messenger exclusiv pentru ele, editie limitata, exact ca ele! Acum, noua interfata a messengerului se asorteaza cu gentuta roz si rujul de pe buze aplicat intr-un strat triplu cu grosimea de un centimetrumba chiar mai mult, meniul este adaptat in asa fel incat sa fie pe intelesul lor.Cu totii stim ca dialectul pitzipoancelor rivalizeaza cu hieroglifele vechilor egipteni asa ca nu oricine poate intelege complexitatea lui,de aceea Yahoo a chemat cei mai mari experti in domeniu, pentru a le face pe plac!
Un mic insight al meniului: In loc de "Remember my Id and my password, rozele vor gasi "Fata vrei sa-ti amintesc ID-ul si Parola?
Acest fapt le vor ajuta foarte mult deoarece plasticul roz nu poate inmagazina atat de multa informatie cum ar fi un id si o parola.
In loc de "Sign in automatically" domnisoarele vor dispune de un termen mai pe intelesul lor si anume "Il vreau automat, in puii mei!"
Cel mai important lucru la aceasta versiune este protectia anti-cocalari "N-am chef sa sara toti cocalarii pe mine" iar in caz ca li se defecteaza flash disk-ul pitzzele vor dispune de optiunea "Scumpa, ti-ai uitat parola? "Descarca si tu acum Yahoo Messenger Pitzzy editon!
Made for your personality!
Nota:
ACEASTA VERSIUNE DE YAHOO MESSENGER NU EXISTA IN REALITATE! NE CEREM SCUZE TUTUROR PITZIPOANCELOR CE SI-AU FACUT SPERANTE DEGEABA!

Bafta!

0 răspunsuri:
Întrebări similare