| angeloecelmaitaredinparcare a întrebat:

De unde sa îmi iau componente? eMAG sau pc garage?

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

De unde e mai ieftin. La MediaDot de exemplu ai asamblarea moca si daca iei componente de un sistem intreg le si expediaza moca. Am mai luat si de la Vexio, foarte ok. Vexio, MediaDot, Garaju', eMAG - fiecare e cu preturile lui si termenii lui. Compari si vezi cum iesi mai bine. Foloseste Price.ro ca sa vezi ce si cum.
P.S. Apropos de eMAG, inca astept sa imi ajunga ce am comandat de nenorocitul ala de BF...

| sltlp a răspuns:

Oricare. Ambele magazine sunt foarte ok. Pcgarage are de obicei, insa nu e regula, preturi ceva mai mici iar daca iei componente poti pentru 50 lei sa le spui sa si asambleze.

| DeyCj a răspuns:

De la nici unu. Crezi că astea îs singurele magazine de piese Pc din lume?! sau crezi că dacă turma cumpără de acolo înseamnă sunt bune alegeri?! real NU este așa.La pomu lăudat să mergi cu sacu spart, adică....mai bine nu.
Eu lucrez cu Eurosoft Computers.îți recomand firma, sunt serioși și nu umblă cu chestii ascunse ca e-mag în special și pc garage, plus că asamblarea e gratis nu 80 ron respectiv 50 ron cum îi la astea două magazine promovate la greu că au bani de investit în promo-uri(de bune ce îs își fac reclame). Succes

| thezbx a răspuns:

Pc garage. sau ma rog, poti sa iei si de pe e-mag daca ai bani big grin

| Diavlow a răspuns:

Ambele site-uri sunt de încredere! Poţi căuta ce componente te interesează şi să compari preţurile.La sfârşit tragi linie şi iei de unde e mai ieftin big grin