Salut, acum depinde si de tableta. Procesorul, ramii. Totusi fac o lista cu jocurile ce le am eu pe smartphone.
1: Pou (Nu cere mari specificatii, deci poti sa-l joci pe 95% din device-urile cu Android.)
2: Subway Surfers (Jocul asta cere ceva procesor si ram. Dar daca ai o tableta bunicica, il joci fara probleme)
3: Real Basketball (Un joc de baschet, pe care poti sa-l joci atat Singleplayer car si Multiplayer.)
4: Re-Volt Classic. (Jocul preferat din copilaria mea, plecam la sala de internet si jucam pe pc acest joc, uite ca s-a dezvoltat tehnologia si il jucam pe smartphone/tablete.)
5: Fun Run (Un joc multiplayer, este vorba de o intrecere intre 4 animalute, trebuie sa fii cel/cea mai rapid/a si sa termini primul/a.)
6: Angry Gran Run (Este o bunicuta care alearga in mijlocul strazii si trebuie' sa treaca de niste obstacole.)
7: Trial Xtreme 3 (Acest joc, cere si el procesor si ram bun, dar are o grafica foarte buna si nu prea plictiseste lumea.)
8: Rail Rush (Esti intr-un vagon mic, si trebuie sa eviti obstacolele dintr-un tunel putin ciudat, si sa strangi cat mai mai mult gold)
9: Manuganu (Esti un copil mic, indian, si trebuie sa eviti obstacole si sa ajungi cat mai departe. Recomand acest joc, e super, grafica buna.)
Si cam atat, daca vrei ceva cu grafica si mai buna, incearca sa iei Real Racing 3, Shadowgun: Deadzone (Multiplayer), Iron Man 3 etc. Succes.