| ovyone95 a întrebat:

Deci, eu am dat de curand de un site prin care poti castiga premii votand alti concurenti ca ei la randul lor sa te poata vota pe tine, deci poti oferi un vot unui user odata la 24/h. am votat un timp si dupa am vazut ca exista o oferta prin care poti castiga niste monede, si cu acele monde poti primi de la fiecare user care te voteaza 2 voturi in loc de unul. si mai poti cumpara voturi de ex: cu 20 de monede iti poti cumpara sau oferi cadou 300 de voturi. dar oferta era asa, Primesti o moneda pentru fiecare prieten adus de tine pe site. si eu m-am pus si am creat 20 de conturi false trecandu-mi contul meu oficial ca referal ca sa pot primi moneda. dar problema este ca la regulament sunt interzise mai multe conturi pe acelasi ip, eu stiind asta avand ip dinamic dupa ce cream un cont resetam modemul astfel schimband ip-ul, dar am vazut ca la ip nu se schimba decat ultimele cifre de ex : 197.235.etc etc, cel cu 197 si 235 ramanand aceleasi. acum intrebarea mea este: pot afla adminii ca s-au facut mai multe conturi pe acelasi pc?