Eu as zice ca da e prea urat imi dau seama mai bine te joci alte jocuri adica animaljam, witchme, pandanda, microvolts
Se numeste killin floor, dar e foarte frumos.am reusit sa-l termin chiar daca e in rusa...incearca-l si tu daca nu cumva tie frica...sa-ti iei gandul de la funda
Ori cum nu imi trebuie funda eu vreau doar sa ajut; d ^_^
Doamne ce joc nu te pot intelege dc joci jocul acela mise pare urat deabinelea fetele joaca stardoll sau jocuri de fete mise pare ca tu esti mai curajoasa subcces^_^
Multumesc,dar mie nu-mi prea place stardoll.e plictisitor e sunt genul mai spre actiune si strategie.sau aventura.nu dress up si makeup
Aha oke apoi eu joc mai mult microvolts online sa vezi e super da si stardoll e frumos dar mai mult joc microvolts e un joc frumos daca nul sti incearcal
Este un joc dragut insa nu am capacitatea calculatorului destul de mare.Incearca si tu Left 4 dead este shooting(impuscaturi) si se poate juca in retea sau single player.Imi poti zice cati ani ai? Mai poti incerca si Angry Birds este cu pasari care trebuie sa se lnseze de la o prastie spre niste porci, trebuie sa-i "omoare" pentru a lua 5000p...ma rog gasesti pe internet detalii.
Mimilina eu am 12 ani si jocurile de groaza nu prea imi plac daca stii un joc mai frumos anuntama ^_^
Angry birds.iti dau eu daca vrei linkul, si eu am 12 vrei sa-ti dau id-ul meu?
Mimilina daca vrei da-mi idul tau si te bag in lista^_^ si esti de treaba daca vrei putem fi prietene
ShacPaul întreabă:
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: