| hiperdoza a întrebat:

Deci voiam sa intrab aste mai de mult! Este vorba de 2 jocuri (unul pe PC si cecalalt pe NES-joc pe televizor) carora nu le stiu numele si vreau sa il aflu!
Primul joc, tot ce stiu despre el:
-se juca numai din sageti(un joc mai simplu, mai de copii "mici");
-era cu o mina ce zbura, o mina cu elice, de o culoare albastra-verde!;
-era pe un gazon,teren, loc verde uscat(un fel de maro) care plutea in spatiu, deci pe fundal era spatiul(cred);
-era pe nivele, iar la fiecare nivel se schimba desingnul jocului, culorile( de sx de la tip normal la gheata, de la gheata la foc, de la foc la lava cred);
-erau si "monstrii" sau mai bine zis inamici, dusmani care te atatau numai cand te atingeau!'
-puteai lua viata sau bonusuri daca iti picau din cer pe ecran! Ex:viata, viteza, timp!
-cred (de data asta mai mult cam 97%) ca era pe timp!'
-scopul jocului, dupa cum se vede si in imagine, este sa "cureti zona uscata(maro) facand tetraedre(fig geo cu patru laturi!
Puteai face doar patrate si dreptunghiuri...mai ales dreptunghiuri!
Uitati mai joc un link cu o schita a jocului!
http://imageshack.us/photo/my-images/546/4ey1.png/

Si cam atat legat de primul joc, acum sa vi-l descriu pe al doilea.Cum am spus este un joc pe nes...cei ce nu stiu mai bine nu se baga/nu raspund.Are grafica 8 biti sau 16 biti (nu stiu exact).Si uite cam tot ce stiu despre el:
-comenzi::sus jos stanga dreapta...:| cand erai pe sol susul se transforma in Salt, iar cand stai pe maretiale te cocoteti in sus sau jos!'
-era cu un fel de monstrulet pokemon care trebuia sa mananca FRUCTE si sa se fereasca de monstri!;
-puteai sa iti construiesti singur nivelul;
-avea multe nivele gata facutem ca battle city cel cu tankuri!(100 nivele cred)
In fine mai intrebati ca va raspunt, ma intereseaza in mod special primul joc nu uitati daca mai vreti detalii raspundeti0mi la intrebare!

Acum scuze de gresel, sunt obosit si ma bag la somn!