Deci voiam sa intrab aste mai de mult! Este vorba de 2 jocuri (unul pe PC si cecalalt pe NES-joc pe televizor) carora nu le stiu numele si vreau sa il aflu!
Primul joc, tot ce stiu despre el:
-se juca numai din sageti(un joc mai simplu, mai de copii "mici");
-era cu o mina ce zbura, o mina cu elice, de o culoare albastra-verde!;
-era pe un gazon,teren, loc verde uscat(un fel de maro) care plutea in spatiu, deci pe fundal era spatiul(cred);
-era pe nivele, iar la fiecare nivel se schimba desingnul jocului, culorile( de sx de la tip normal la gheata, de la gheata la foc, de la foc la lava cred);
-erau si "monstrii" sau mai bine zis inamici, dusmani care te atatau numai cand te atingeau!'
-puteai lua viata sau bonusuri daca iti picau din cer pe ecran! Ex:viata, viteza, timp!
-cred (de data asta mai mult cam 97%) ca era pe timp!'
-scopul jocului, dupa cum se vede si in imagine, este sa "cureti zona uscata(maro) facand tetraedre(fig geo cu patru laturi!
Puteai face doar patrate si dreptunghiuri...mai ales dreptunghiuri!
Uitati mai joc un link cu o schita a jocului! http://imageshack.us/photo/my-images/546/4ey1.png/
Si cam atat legat de primul joc, acum sa vi-l descriu pe al doilea.Cum am spus este un joc pe nes...cei ce nu stiu mai bine nu se baga/nu raspund.Are grafica 8 biti sau 16 biti (nu stiu exact).Si uite cam tot ce stiu despre el:
-comenzi::sus jos stanga dreapta...:| cand erai pe sol susul se transforma in Salt, iar cand stai pe maretiale te cocoteti in sus sau jos!'
-era cu un fel de monstrulet pokemon care trebuia sa mananca FRUCTE si sa se fereasca de monstri!;
-puteai sa iti construiesti singur nivelul;
-avea multe nivele gata facutem ca battle city cel cu tankuri!(100 nivele cred)
In fine mai intrebati ca va raspunt, ma intereseaza in mod special primul joc nu uitati daca mai vreti detalii raspundeti0mi la intrebare!
Acum scuze de gresel, sunt obosit si ma bag la somn!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.227.72.24) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro