| AlaRau99 a întrebat:

Deci vreau sa devin un bun jucator de cs... vreau niste sfaturi si daca puteti sa ma imi dai un cfg ceva sau ce comenzi trebuie sa bag in consola...ca sa ma ajute plz FUNDA

Răspuns Câştigător
| ISOtech a răspuns:

Daca vrei sa devi un jucator bun de cs sfatul meu si poate a mai multora este sa joci cat si cat mai mult. Cel mai bine sa joci pe un server deoarece acolo sunt mai buni aia si cum ar fi te poti antrena.
Eu te sfatuiesc ca CFG sa ti-l faci tu, deoarece asa este cel mai bine. Ti-l poti face dupa placul tau.Sincer asta ar fi singurul sfat pe care ti l-as putea da eu dar cred ca si oricine.Credema am vz oameni care jucau cs de mult timp si erau intr-adevar buni.
FUNDA?!

7 răspunsuri:
| Jorah a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu faci niciun cfg! Joaca default cu cfg-ul cs-ului. Baga doar comenzile astea :
cl_uptaderate 101
cl_cmdrate 101
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
r_mnx 1
ex_interp 0. 01
# Sensibilitatea joaca cat mai mica 2. 5-3. 0
# Joaca cam 3 ore pe servere cu modul respawn, si 1 ora pe mixuri.
# Ia-ti casti bune, si sa auzi pasii celor adversi si pac ii iei.
# Joaca mult pe servere de PGL daca ai steam, daca nu joaca pe servere unde vezi ca nu poti sa ii iei, Nu te enerva incearca pana ii ieiwinking

| Lightsnow a răspuns:

Bun. Senzitivitatea la mouse sa o ai la 1. 8. Daca joci cu o senzitivitate mare sa nu dai direct pe 1. 8 ci scazi cu o unitate in fiecare zi pana ajungi la 1. 8 de care iti ziceam. Iati niste casti bune nu te grabi, asteaptai pe ei sa vina la tine. Iti sugerez un mouse Logitech g35 sau g37. Sper ca te-am putut ajuta. Restu depinde de cat de mult si de cat de des joci cs caci doar asa iti poti dezvolta reflexele si abilitatile.

| FunnyBmX a răspuns:

Daca vrei să fi un bun jucător de cs trebuie sa faci : Să joci cam 3 ore pe sv Respawn, Senzitivitatea la mouse trebuie să o ai după părerea mea la 3.0 sau 2.5! Eu joc la 3.0 si e binewinking! Să joci cât mai mult. şi sa joci câţiva ani. Si aşa probabil o să fi mai bunwinking! Să joci cu playeri mai buni ca tine. Dacă te fac. nu-i nimica să nu te enervezi! Să stai calmwinking.şi să te joci pâna îi faci.winking

| AlexJr11 a răspuns (pentru FunnyBmX):

Ai sa razi, dar, senzitivitatea la mouse-ul meu este la 20winking

| denizkuk112 a răspuns:

Daca vrei un cfg, baga id de mess kukdeniz@yahoo.com si dupa ce vorbim ti-l dau. Sper sa te pot ajuta.winking

| Puiu_Radu_Denis_1980 a răspuns:

Ca sa devii unul bun trebuie sa te antrenezi si sa ai tinta buna