Pai ce ddr ai? ddr2, ddr3 sau de care? daca ai ddr 3, vezi sa-ti iei tot ddr3 si sa fie de aceas frecventa cum ii ai si pe cei din pc. ( de exemplu, daca tu ai ddr3 cu frecventa de 1600mhz, trebuie sa iei de aceas vrecventa ) daca o sa iei cu o frecventa mai mica o sa-ti mearga tot rami la cea mai mica frecventa care tii iei ) stii ce ddr ai in pc? daca nu stii, descarca http://www.softpedia.com/progDownload/CPU-Z-Download-6980.html il downlond pe " external mirror 1- Beta),il instalezi, dupa ce l-ai instalat, il deschizi, si o sa-ti apara tot ce ai in pc, ca sa afli ce ddr ai, mergi unde scrie "memory" dai click pe el, iar in stanga o sa-ti scrie " Type - si DDR care ii ai, iar mai jos unde scrie "DRAM Frequency, o sa-ti scrie frecventa ramilor actuali. daca nu o sa mearga asta, scrie-mi si o sa-ti zic cum sa faci asta din pc direct fara program.stii sa umbli in bios?
Nu stii un program pentru placa video sa vezi de cat e?
Acelasi program de mai sus e bun si pentru tine, programu' vede toate componentele din pc. descarci programu de pe link de mai sus. il deschizi si si alegi a 6-a optiune, adica "GRAPHICS" dai click pe ea, si mai jos o sa-ti apara " name" in drept cu "name" o sa-ti scrie numele placii care o ai, si mai sub nume o sa-ti scrie frecventa si tot. sau placa video a ta e integrata pe placa de baza?
Am vz acol la dram frequency dar se modifica...
si da am ddr3
Ok,cate placute de ram ai in pc? intra din nou in programu care l-ai descarcat si dai pe "SPD" scrie chiar langa "memory" dupa ce ai dat pe "spd" o sa vezi mai in jos " frequency" si in drept de " frequency" o sa vezi frecventa fiecarui placutei de ram care o ai in pc. in mod normal ar trebui sa iti arate aceas frecventa la fiecare placuta ca sa ruleze pc=u mai bine, dar daca de exemplu prima iti arata 1300Mhz, la a2 a 1600, si la a 3 tot 1300mhz, iti ruleaza doar cu frecventa cea mai mica adica 1300mhz,. spune-mi de cat vrei sa-ti iei ram? si ce frecventa iti arata la toate, in caz ca ai mai multe, daca numa o placuta de ram, o sa-ti arate numa una.
Am placa video integrata
Si daca tot asa nu stii un program care sa iti imbunatateasca performantele calculatorului macar vizual... adica din 2 ghz sa fac 4...
Zi-mi ce placa video ai...modelu?
Sincer sa fiu nu stiu
AllexandruAndrei întreabă:
Aaero întreabă: