| Avram_Radu_1998 a întrebat:

Definitiile corecte ale termenilor RP, MG, PG, RK, IG, OOC, CK sunt:
RolePlay, Metagaming, PowerGaming, RevengeKill, In Game, Out of Character, Character Kill
RealPlay, MultiGaming, PowerGaming, RevengeKill, In Corason, Out of Character, Come Killer
Roleplay, Metagaming, PowerGaming, RealKill, In Game, Out of Car, Character Kill
In care dintre urmatoarele situatii se considera ca un jucator face ban evading?
In cazul in care acesta a primit ban permanent pentru hack/programe sau aplicatii ilegale dar nu tine cont de ban si intra pe un alt cont.
In cazul in care acesta a primit ban intre 1 si 7 zile pe unul din conturile sale, dar nu tine cont de ban si intra pe un alt cont inainte ca banul acordat pe celalalt cont sa expire.
In ambele cazuri enuntate in celelalte doua variante de raspuns.
In timp ce te joci pe server zaresti o unitate de politie care circula regulamentar. Este corect sa treci pe langa ea si sa o provoci pentru o urmarire?
Da deoarece asa sporesti roleplay-ul si le dai de munca ofiterilor
Nu, regulamentul serverului interzice cu strictete asa ceva
Niciun raspuns nu este corect, regulamentul nu prevede asa ceva
Ce trebuie sa faci atunci cand faci accident cu o masina?
Unul din cel care a provocat accidentul va suna la politie, sau dupa caz se vor intelege amiabil, respectiv vor face roleplay conform situatiei.
Daca eu am produs accidentul sun la politie si faci roleplay conform situatiei.
Daca sunt vinovat nu il bag in seama pe celalalt player si plec.
Esti soferul unei masini, circuli regulamentar si un alt sofer pierde controlul masinii sale izbindu-se de masina ta. Cum procedezi?
Fac roleplay in functie de gravitatea accidentului, atat eu cat si celalalt sofer.
Cobor repede din masina si verific daca celalalt sofer este ranit iar apoi ii solicit banii pentru reparatia masinii.
Astept ca celalalt sofer sa faca roleplay, pentru ca el a provocat accidentul si el este obligat sa roleze iar eu sa raspund daca este necesar.
Ce faci daca gasesti un BUG in scriptul serverului?
Il raportez la admini prin /report.
Il raportez la admini prin /re.
Il raportez pe forum.
Daca esti inconjurat de un grup de persoane care te ameninta cu arme cum trebuie sa procedezi?
Fac roleplayul pe care-l necesita situatia rolandu-mi frica si eventualele rani.
Dau un /me fuge si scapa de acele persoane.
Incep sa-i injur pe /b ca fac non-rp.
Ai voie sa ignori chat-ul OOC intr-o actiune roleplay?
Da, ai voie sa ignori chat-ul OOC intr-o actiune roleplay.
Nu, ca poate tu faci non-rp si eu sunt un mare roleplayer si vorbesc pe /b.
Da, ai voie sa ignori chat-ul OOC intr-o actiune roleplay insa in cazul in care un admin iti cere anumite detalii pe acel chat trebuie sa-i raspunzi neaparat.
Un jucator vine la tine, te loveste fara roleplay si incepe sa te injure pe /b. Care este atitudinea cea mai corecta pe care trebuie sa o ai?
Folosesc comanda /q, intru de pe alt cont si-mi bat joc de el
Fac roleplay ca scot un pistol, il impusc si-i dau Character Kill
Folosesc comanda /re pentru a-l raporta si daca nu mi se raspunde ii fac un raport pe forum
De la ce level poate fi jefuit, atacat sau hartuit un jucator?
4
2
3

1 răspuns:
| CatalinAlexandru28 a răspuns:

Hai că te ajut eu. Dă-mi id-ul tau de messenger si vorbim acolo.