Salut! Eu nu joc Skyrim, dar joaca fratele meu si imi place si mie jocul, m-am uitat cu atentie si-ti pot raspunde la intrebari, dar nu sunt 100% sigur.
1. E un loc la iesire dintr-un oras (nu stiu care) unde se afla si o caruta care te poate duce in ce sat sau oras vrei. Dar nu la caruta ai tu treaba. Mai sunt 2 cai care stau sub un acoperis de lemn, si daca pui tinta pe ei iti scrie Steal (Fura). Daca ii furi, dupa aia garzile din orasul ala o sa te atace. Trebuie sa vorbesti cu un alt om de-acolo, de la el cumperi. Insa un cal costa 1000 galbeni si poate sa moara daca sari de pe un loc inalt sau se lupta cu ursi, dragoni si chiar si oameni.
2. Trebuie sa apesi tasta J si-ti apar acolo misiunile. Dai Enter si ti se va spune sa mergi la o anumita persoana, care o sa aiba o tinta deasupra capului.
3. Le vinzi la comercianti. Majoritatea au magazine in oras sau tarabe.
4. Tot de la ei poti si sa cumperi. Unii sunt profilati doar pe arme, altii doar pe mancare etc.
5. Nu-ti poti construi casa. Trebuie sa cumperi. Vei avea ca misiune mai incolo sa cumperi cate o casa in orase ca Whiterun, Solitude, Markath etc.
6. Nu mor pentru ca vei mai avea nevoie de ele mai incolo sau pentru ca scopul misiunii nu e sa-i omori, ci doar sa-i faci sa vorbeasca. E important sa citesti ce se vorbeste si ce raspunzi, pentru ca jocul e mai smecher asa
7. Atunci cand treci nivelul iti poti mari ceva la alegere, si daca mergi la magie, ar trebui sa gasesti acolo. Insa va modifica pentru toate vrajile sau pentru un grup de vraji. De asemenea, poti alege sa-ti maresti fie magia, viata sau stamina. Daca maresti magia, vrajile vor tine mai mult.
8. Daca ai level mai mare, ai calitati mai bune. Cand treci la nivelul urmator, iti poti mari o caracteristica (lupta cu arme pentru o singura mana, armura, tras cu arcul etc.). Nivelul maxim cred ca e 82.
Chirodeadavid întreabă: