| adusTaR a întrebat:

Dintre rengar/katarina/draven/kha'zihx/vladimir/xin zhao pe cine sa aleg si dc cine raspunde repede are FUNDA!

7 răspunsuri:
| Trynda a răspuns:

Vladimir. Imi aduc aminte de tine, ai intrebat de maimuta atunci big grin.

Pai sa-ti spun de ce Vladimir. Ai toate skill-urile de damage, cu balta scapi mai mereu si foarte usor, poti face usor zoneing pe mid(adversarul sta in spate si nu mai iei xp), daca faci gunblade ala de lifesteal la inceput o sa fi regele pe mid. Poti scapa usor din gank-uri, ai spell-uri aoe si dai ditamai burst-ul. Bati Katarina la relanti dupa mine. happy Eu bateam Katarina si cu Lux dar m-am lasat de el, joc doar dota 2. Bafta.

| adusTaR explică (pentru Trynda):

Man eu acum rup cu Wukong si iti multam pentru sfat.winking

| Nightfall a răspuns:

In mod normal, depinde de ce iti place sa joci. Dar fara niciun criteriu, dintre toti ti-l recomand pe Kha'Zix. Are cele mai diverse skill-uri. Cu el poti face mai mult decat cu restul. Poti scapa cel mai usor atunci cand esti urmarit, poti inchide kill-uri la fel de usor, e extrem de puternic in teamfight, cat si 1 vs 1. E foarte eficient in luptele pentru dragon sau Baron Nashor. E un campion complet. Le are pe toate.

| AziNoapte a răspuns:

Depinde draven, xin zhao, kha'zix sunt ad iar katarina si vladimir sunt ap.as recomanda dravon pentru ca poti scapa din gank-uri repede si are slow, ceea ce este foarte bine si mai are si ultimata globala, deci poti asigura killuri. funda big grin

| memako10 a răspuns:

Rengar e pentru mai bunicel

| Malphite14 a răspuns:

Katarina

| Malphite14 a răspuns:

Depinde de ce campioni iti place katarina si vladimir e ap si de mid xin zhao si draven si rengar si xha zix este ad.