Tot nu vrei sa intelegi....doamne...a spus ca orice joc este binevenit dar etichetele sunt pentru a fi gasit mai repede grupul.
Am vrut sa ma bag dar când am vazut ce jocuri : CS, LOL am zis ca mi-ajunge cat le vad pe TPU nu vreau sa le mai vad si pe FB!
Esti nebun la cap, alea-s jocuri? )))
Ai de capu meu. tu te uiti la etichete? intereseaza-te pentru ce sunt etichetele si dupa aia vorbeste x_X nu mai scoateti perle va rog eu..si daca citeai macar descriererea vedeai ca am spus ca ALL GAME atat single player cat si multi players. wow,cs,lol,mc, aion, mt, l2, silkroad, neverwinter, smite, etc. vrei sa iti enumar acum toata lista? + ca etichetele sunt pentru a gasi mai usor grupul iar alea conduc in mare partea tara :d deci learn please.
Vrei sa iti fac o imagine pentru grup? Gen thumbnail
NU, numai enumara niciunul m-am convins si pe pagina si aici... Ce jocuri ai scris acum aici TOATE DAR TOATE sunt jocuri de rahat pentru copilasi!
Jocuri mai pentru adulti ar fi, iti spun numai cateva nu-ti dau o lista ca nu are rost, deci :
Battlefield 3-4
Call off Duty - toate incluzând si MW
Wolfenstein The New Order
Crysis 1, 2, 3
Dead Space 1, 2, 3
Sniper Ghost Warrior 1, 2!
Iata cateva exemple la ce ma asteptam eu de la pagina ta, dar departe de tine asa ceva...
Da-mi add pe fb si un mesaj si vorbim. poate poti ajuta la administrarea si popularea grupului, deoarece vreau sa fie cat mai mare si cat mai populat, nu prea exista asa ceva in Romania.
Sure
Ti-am facut poza de grup, maine ti-o dau.
Ok,astept. vom discuta mai multe pe facebook, o seara buna!
Tot nu vrei sa intelegi....doamne...a spus ca orice joc este binevenit dar etichetele sunt pentru a fi gasit mai repede grupul.
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: