| Gabi_6400 a întrebat:

Draga TPU. Mi-am luat si eu de curand gta 4 si imi merge doar ca eu am la laptop placa video intel hd 3000 si 4Gb la ram si cand intru in gta 4 nu mi se vede nimic in departare, se vad doar masinile care merg prin aer. Cand dau la setari trebui sa modific" view distance" s-o fac mai mare si nu ma lasa la niciuna dintre setari sa le modific. Si apropo cand dau eu acolo la configures imi zice ceva cu rosu de la placa video " ca imi recomanda sa nu modific nimic ". Ce ar trebui sa-i fac?

4 răspunsuri:
| EdiT a răspuns:

De cat este placa video? Normal ca daca este una mai micuta este solicitata si nu te mai lasa sa modifici nimic. Daca ai observat, la setari iti areata de exemplu 600/1024 mb (600 mb consumati din 1024 mb[ la placile de 1 GB] ) Tu simplu spune-mi doar ce marime are placa video

| Gabi_6400 explică (pentru EdiT):

Edit nu stiu cat de mare am placa video dar stiu ca e de 3000+ si cand intru in setari a incercat un baiat sa-mi faca sa mi le dea pe toate de la 1 si tot nu mergea sa le modific si cand dadeam la auto configres zicea 275/59 mb. Sunt disperat e criminal jocu si vreau si eu sa-l joc.

| EdiT a răspuns (pentru Gabi_6400):

Cred ca singura posibilitate e sa-ti schimbi placa video.

| Gabi_6400 explică:

Scuze dar nu stiu ce marime are placa video doar stiu ca e 3000+