| Nicusor-Robert_Vultur_1999 a întrebat:

Dragi jucatori ai fabulosului Metin2ro...Dupa cum stim toti, odata cu unirea serverelor din metin2ro (FUZIUNEA) preturile au crescut drastic sad. Acum 4 ani cand m-am apucat eu de Metin, laughing am stat 2 ani numai sa fac lv30 cu un saman(cresteam la caini si abia la 30 am descoperit amazoanele din mapa 1) :]]. Cand vedeam ca striga astia ca vand FMS +9 si tot asa eu nu stiam ce-i ala fmslaughing.Dar sa terminam cu povestea mea fiindca acum pot sa spun ca sunt profesionist cum se creste si se fac banii in joc.Deci cum spuneam, acum 3-4 ani, un fms+9 ciobit si pff ajungea la maxim 15kk si alea cu p+3 cu bns bune erau 30 si ceva de KK. Acum un Fms+9 cu p+3 mob /fatala/patrundere si bns medii ajunge si la 50/60kk.Cel mai drastic e ca unul cu pgm peste 35 si p+4 ajunge si la 400kk/daca ai noroc si are p+3 costa in jur de 250kk-350kk.

AS DORI SI EU SA INTREB CAT COSTA UN FMS CARE MI-A REUSIT LA FIERAR LA +9 CU UN CONT DE LV 1laughing AM DAT LA BULEALA SI A REUSIT Fatala +3

Va rog sa imi spuneti cat ar costa IN MOMENTUL DE FATA aces fms.CEL MAI RAPID RASPUNS SI CARE CONSIDER CA ESTE CORECT PRIMESTE fundita big grin

Ps : nu ma impresionati daca imi raspundeti ca costa foarte mult fiindca vreau cv corect