| Adi1987 a întrebat:

Dupa parerea mea GTA-ul este unul dintre cele mai bune serii de jocuri care a existat vreodata, nu cred ca exista vreo serie de jocuri mai mare si mai buna ca gta, de cand eram mic, dintre toate jocurile care exista pe lumea asta cel mai mult am jucat gta, prima data am jucat gta san andreas, dupa gta 3, gta 4, gta 5, gta vice city, gta chinatown wars, gta liberty city stories, gta vice city stories, gta advance, gta 1, gta 2, gta london 1969, gta 1961, le-am jucat chiar pe toate, gen la toate le-am terminat misiunile, ziceti-mi daca exista vreo serie de jocuri sau vreun joc mai bun ca gta

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Le-ai jucat pe toate, dar le-ai cumparat pe toate? este plina tara asta de gameri care iubesc jocuri dar nu au cumparat macar unul in viata lor, la fel cum este plina tara asta de soferi de duminica care au diesel de 15 ani dar ei iubesc masinile si stiu totul despre ele pseudo-cunoscatori reparatori la garaj in spatele bloculuiwinking

Dupa parerea ta este cel mai bun joc, ai zis bine

Dupa parerea mea pionerii si inventatorii unor jocuri sunt cei care trebuiesc luati in calcul, DOOM care a "reinventat" genul shooter
FallOut 3/4 care a adus altceva la momentul aparitiei
Witcher 1/2/3 care a prins atat de bine incat, a depasit cartea care l-a inventat
Resident Evil, seria care a reinventat jocurile horror survivor etc

GTA a prins la pustii teribilisti care confunda virtualul cu realitatea, pentru generatia trecuta NFS facea asta, de asta toti meltenii aveau la numarul de inmatriculare ale daciilor 1300 NFS in denumire, nu e deloc rau realizat acest joc GTA, dar sa zici ca e cel mai cel...

Eu l-am avut pe PC, PS3 si PS4 pro, numai are rost sa zic cumparat, mi-a placut GTA V dar nu sunt obsedat nici mare fan al jocurilor video, pentru ca stiu cand e realitate si cand e un simplu joc...

Una este sa fie la moda sau sa aiba o masa mare de fani si alta este sa fie cel mai bun!

| Adi1987 explică (pentru Simpatic):

Am cumparat doar gta 4 si gta 5, peste un an apare gta 6 dar momentan doar pe consola si ala o sa il cumpar oricum pe un ps5 fiind un gta nou trebuie incercat

| lpavel a răspuns:

Bine ai zis ca dupa parerea ta... laughing dupa parerea mea e cel mai tampit joc scos vreodata! Am jucat putin din 4 si 5, n-am rezistat mai mult de 1 ora! E un joc fara sens, fara o poveste captivanta etc.
Eu am mai multe jocuri preferate, n-as putea numi doar un sigur joc ca fiind cel mai bun joc care exista, DAR Resident Evil 4 este jocul care l-am jucat de cel putin 100 de ori! laughing Prima data varianta veche cand a iesit pe ps2 apoi a iesit pe pc iar acum un remake iar pe pc! Pentru mine acel joc e o adevarata capodopera: poveste captivanta, emotionanta, iar gameplay pur si simplu bestial!
Apoi mai sunt jocuri foarte bune cum ar fi Resident Evil 5 si 8, apoi seria Dead Space, Doom, Max payne, COD, NFS, Test Drive Unlimited etc sunt doar cateva care mi-au placut enorm de mult dar mai sunt multe altele... Pentru mine GTA-ul e rahat cu apa rece! laughing dar na, nu suntem toti la fel!

| Adi1987 explică (pentru lpavel):

Ba sa stii noi chiar avem gusturile invers pentru mine toate jocurile astea care le-ai zis tu aici pentru mine sunt urate naspa si vechi nu au nici grafica prea realistica, Test Drive Unlimited e din anul 2006 si acum suntem in anul 2024 exista si jocuri noi aparute, nu stiu cati ani ai tu dar eu am 21 de ani si mie imi plac mai mult jocurile tip open world si care au grafica realistica.

| lpavel a răspuns (pentru Adi1987):

Jocurile alea-s vechi? si au grafica naspa? Test drive da restul sunt de anul trecut... pai vad cat te pricepi la jocuri... laughing si apropo am de doua ori varsta ta! Eram gamer cand inca tu bateai cu lingura in geam laughing