Diferentele :
1.
SteelSeries 4h este pentru Gaming.
Genius Vibration este pentru Muzica.
2. Pretul.
Acum sa iti explic:
1. Genius Vibration este mai mult pentru Muzica pentru ca se aude calumea, are Bass si in plus Vibratia ii da un efect de Bass calumea. Bineinteles te poti si juca dar la jocuri sa se simta vibratiile trebuie sa il dai tare si tot nu are acelasi efect ca la Muzica. In Schimb SteelSeries 4h e mai mult pentru gaming pentru ca se aude foarte clar si foarte tare.
2. Pretul castilor Genius Vibration este aproximativ jumatate din pretul castilor SteelSeries 4h.
Altele: Eu am Casti Genius HS-g500v cu vibratii si sunt foarte multumit de ele. Ti le recomand...
Castile acestea le am si eu dar nu stiu cum sa le fac sa se auda mai tare... M-a poti ajuta?
Nu ai cum sa le faci sa sune mai tare. Doar un mic truc care nu este truc dar multi gresesc. Fiecare placa de baza are ori 3 mufe ori 6 in spatele calculatorului unde poti baga fie boxe fie casti. Pe langa acelea sunt neaparat 2 in fata. Acelea 2 din fata sunt facute expre pentru casti. In primul rand ai firul mai lung si in al 2-lea se aude mai TARE si mai bine sunetul.