Din cate observ este un laptop. Eu am laptop la 82 milioane pentru gamming si nu sunt multumit de performante comparand cu un PC. Fata de alte laptopuri intr-adevar este performant. Eu nu recomand pentru jocuri un laptop. Din banii aia poti obtine la un PC performante de 3-4 ori mai bune. Daca doresti sa-l ai pentru acasa atunci fa-ti un pc, daca doresti sa ai laptop poti sa-l achizitionezi, dar placa video, procesorul si hardul nu au un randament asa de bun, si depinde la ce te referi gamming. Ultimele jocuri nu le poti juca cu siguranta. Configuratia mea este I7 2400 Mhz ->turbo 3400 32 gb ram, nVIDIA 3gb, 1tb SSD. Si nu sunt satisfacut pentru ultimele jocuri, merg f greu (putini FPS). De asemenea cand vorbesti de gamming la laptopuri, daca ele nu e facut pentru gamming nu vei avea niciodata multi FPS. Laptopurile "gamming" low cost(pana in 25-30 mil) au 30 FPS de regula, cele medium (intre 30-40 mil cam asa) au 60 uneori 90 sau 120 fps, si unul peste 40 mil ofera multi fps. Bineinteles vorbesc despre jocurile mai vechi, fara grafica prea avansata. In Left4dead 2 am 120 fps cu toate la maxim. Cu al tau as incadra undeva pe la 50-60 fps, cam la jumatate.
Nu!
Care este bugetul maxim?
In acel buget iti faceai un pc PE COMPONENTE de 4 ori mai performant.