anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E vreo diferenta intre McAfee si AntiMalware? Care e mai bun? Care este cel mai bun antivirus? Adica as vrea unul care sa stearga automat virusii si sa nu imi apara tot felul de notificari ca sa le sterg eu. De exemplu sa dau o scanare, apar cativa virusi si sa fie stersi automat. M-am gandit sa instalez BitDefender. Este bine? Scuzati daca am gresit categoria, nu am stiut unde sa pun intrebarea.

6 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

De ce ai vrea un antivirus care sa-ti stearga automat virusii? Daca iti gaseste un virus in vreun fisier al windows-ului? Nu iti strica windows-ul stergandu-l?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ca mcfee e mai bun si de aia il folosesc.dar si antimalware l-am folosit.
de bitdefender n-am auzit.
si gandeste-te daca iti sterg virusii automat atunci ar fi prea slab.ca acupa prea mult spatiu. daca vrei sa nai virusi eu iti recomand mcfee
sper ca ti-am fost de folos :-P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

l-am incercat.e cam greu de folosit

| PinkPanther a răspuns:

Bitdefender in nici un caz. Eu folosesc avast, dar la fel de bun e si avg. in plus au variante gratis, pentru utilizatorii fizici, adica nu sunt pentru firme

| PinkPanther a răspuns:

Din cate stiu eu si norton este bun. Cand iti alegi un ativirus e foarte important sa vezi cat de eficiente si ce resurse iti foloseste, de geaba e bun, daca iti incetineste pc-ul pentru ca lui ii trebuiesc multe resurse (genul asta de antivirusi sunt bitdefender, doar ca el foloseste multe resurse ca sa faca o treaba proasta si mcafee care face treaba buna dar iti merge si pc-ul ca o rasnita) deci daca te hotarasti la norton eu zic ca e ok

| Misako a răspuns:

Buna mademoiselle92...eu folosesc mcafee impreuna cu Nod32 de 2 ani si pana acum nu a trebuit sa-mi reinstalez windows-ul sau nu am avut probleme cu virusi asa ca daca ai McAfee eu iti recomand sa iti instalezi si Nod 32 pentru ca am auzit ca e cel mai bun la ora actuala. Funda?big grin