De ce ai vrea un antivirus care sa-ti stearga automat virusii? Daca iti gaseste un virus in vreun fisier al windows-ului? Nu iti strica windows-ul stergandu-l?
Eu stiu ca mcfee e mai bun si de aia il folosesc.dar si antimalware l-am folosit.
de bitdefender n-am auzit.
si gandeste-te daca iti sterg virusii automat atunci ar fi prea slab.ca acupa prea mult spatiu. daca vrei sa nai virusi eu iti recomand mcfee
sper ca ti-am fost de folos :-P
Bitdefender in nici un caz. Eu folosesc avast, dar la fel de bun e si avg. in plus au variante gratis, pentru utilizatorii fizici, adica nu sunt pentru firme
Din cate stiu eu si norton este bun. Cand iti alegi un ativirus e foarte important sa vezi cat de eficiente si ce resurse iti foloseste, de geaba e bun, daca iti incetineste pc-ul pentru ca lui ii trebuiesc multe resurse (genul asta de antivirusi sunt bitdefender, doar ca el foloseste multe resurse ca sa faca o treaba proasta si mcafee care face treaba buna dar iti merge si pc-ul ca o rasnita) deci daca te hotarasti la norton eu zic ca e ok
Buna mademoiselle92...eu folosesc mcafee impreuna cu Nod32 de 2 ani si pana acum nu a trebuit sa-mi reinstalez windows-ul sau nu am avut probleme cu virusi asa ca daca ai McAfee eu iti recomand sa iti instalezi si Nod 32 pentru ca am auzit ca e cel mai bun la ora actuala. Funda?
naiky întreabă:
User252426 întreabă: