Iti trebuie Driveri de grafica ca sa rulezi un asemenea joc, iti sugerez sa iti descarci Nvidia Geforce Experience, este un program cu care iti optimizezi jocurile si le dai o grafica superioara decat pe cea care o poti seta din optiuniile jocului, tot in acelasi timp iti tine driverii updatati la zi, eu cu acest program mi-am facut ca Assassin'S Creed IV - Black Flag sa imi ruleze cu o grafica obisnuita, inainte sa imi optimizez jocul, intram in joc iar dupa cateva minute ma scotea afar spunandu'mi ''ACIV.exe has stopped working'', optimizandu-l nu mi-a mai aparut aceasta, totusi daca nu ai PC destul de tare, si iti optimizezi jocurile cu Nvidia Geforce Experience s'ar putea sa iti ruleze jocul in framerates, dar cu siguranta nu se mai opreste, nu ruleaza, sa te scoata afar si altele, programul il poti descarca direct de aici de pe site-ul oficial celor de la Nvidia : http://www.geforce.com/geforce-experience
Oricum Windows 8 nu prea e facut pentru jocuri, multe nu ruleaza pe el, este facut mai mult sa lucrezi pe el cu anumite programe si altele.