Nu conteaza asa de mult firma, conteaza ce componente are acel laptop. Poti gasi un laptop Lenovo mai bun decat Dell sau un Dell mai bun decat Lenovo.
Va recomand urmatorul exercitiu: incercati sa gasiti in cazul ambelor firme un numar de telefon oficial, pe pagina oficiala de Internet la care sa vorbiti cu un om angajat al firmei (Lenovo sau Dell). Deci nu service sau partener ci angajat Lenovo sau Dell.
Eu de o saptamana nu reusesc sa vorbesc cu cineva de la Leonvo despre un smartphone. La numarul oficial afisat pe pagina (bine ascunsa) nu raspunde nimeni. Am sunat la parteneri (mi-au dat numarul de pe pagina oficiala la care nu raspunde nimeni) si service-uri (care au spus ca nu stiu, nu cunosc, nu au auzit). Pentru mine in acest moment Lenovo Romania este o firma fantoma.
Dell este o firma praf. Am avut un laptop si mi s-a ars placa video si hardul, desi nu a fost forjat. Un singur an m-a tinut iar cand l-am dus la reparat a zis ca piesele sunt capsate si nu se pot inlocui. Mergi pe Lenovo deoarece cunosc persoane care au laptop de la ei si sunt foarte multumiti. Bafta!
Cosmina33 întreabă: