| TeDy_5844 a întrebat:

Este URGETN! D-au funda! Care sunt programele pentru. a face si a edita un film in SAMP? Am auzit ca sunt: camtasia si SAcamHACK. Eu am HyperCam 2.0 thinking .Va rog din suflet! Sa ma ajutati!

7 răspunsuri:
| Lumine a răspuns:

Buna!
Daca vrei sa editezi un video incearca Sony Vegas iar pentru captura Camtasia.

Succes!

| AlinKun a răspuns:

Pentru a face ar fi fraps versiunea pro cu optiune de captura HD si HyperCam e ok zic eu camtasia nu poate capta gameplay deci in joc la captura e inutil
pentru editare video poti folosii mai grele: Adobe premiere pinaclle Sony vegas pro
mai usoare:videopad camtasia

| TeDy_5844 explică (pentru AlinKun):

Nu maoh go on la camtasia ma refeream, ca e pentru. editat laughing stii u sa pui tezt jos(ce ar zice pers.) in fne da ma poti ajuta cu SAcamHack sad?

| AlinKun a răspuns (pentru TeDy_5844):

Pentru subitrare as zice sa folosesti video pad
si ce problema ai cu samcamhack?

Pai acum am aflat cum sa fac free walk apesi pe: 1, 2 sau Delete nu mai tin minte laughing in fne! Da nj ce program folosesc ca sa filmez calumea pentru. ca, la HY2 se vede incet cu intreruperi sad si cand vad ce-am filmat se vede la fel de rau si se mai face si ecranu' negru... uneori!(rar). Nu am memorie in PC sau cum straight face?

| AlinKun a răspuns (pentru TeDy_5844):

Eu iti recomand fraps dar trebuie sa ai multa memorie libera ie hdd dupa ce captezi ce vrei sa le convertesti video-urile in format mp4 HD fiind cel mai bun raport calitate/marime

Pai mi-am luat fraps dar nj cum sa fac sa filmeze! nu stii ceva spune-mi: 1. ce folosesc sa se vada calumea cand filmez si 2.cam cata mem. as avea nevoie?