Mai gasesti si retardati care chiar baga bani in early acces la roblox
Maxim in haine nu in acces
NORMAL CA NU POTI
Nu am plătit nici un leu pe robuxul acela așa ca nu mă fa pe mine retardatot (știu sa faci Robux
Gratis farata hack dar nu spun nimănui )
Fac*
RaduFlorentin34#9950
Care îi faza cu acest comentariu?
Ai Discord?
Dc?
Sa vorbim. si sa te ajut.
Nu folosesc daca vrei pe insta sa u Facebook
Ok
nu mai trebuie
Dece?
Eu voiam sa jucam Roblox. Apropo atunci add Roblox : RaduFlorentin34 (acesta este ultimul mesaj, nu vreau sa spamez TPU)
Ti am dat cerere
*Vă rog să nu discutați aici, ci pe rețele de socializare sau în mesaje private.*
Salut. O dată ce ai cumpărat ceva cu R$ pe Roblox, nu mai poți obține
acei R$ înapoi.
Oricum, după un articol de la Roblox, NU, subliniez, NU EXISTĂ hack pentru R$ gratuit. Ceea ce folosești tu este un site (știu și ce site dar nu dau exemplu) în care trebuie să completezi oferte și îți dă R$ prin Group Payout.
Nu am spus ca este hack
Dacă îți dorești Robuxii înapoi gratis, desigur multiplicândui, suma cea mai mică este de 400 Robux, într-adervăr, ar trebui să muncești, dar nu cum crezi tu de greu, în câteva zile rezolvi totul...
Trebuie doar să te joci și să îndeplinești diferite misiuni, să vezi reclame, sau să scrii postări ca să primești coduri de ROBUX gratis pentru ce menționai tu mai sus sau de instalare oficiale pentru diferite jocuri populare precum Minecraft, GTA V, Sims 4, dacă te interesează, .
Aceasta este o dovadă că și eu am primit: https://i.imgur.com/KlfKahO.png
( dacă te uiți în colțul din dreapta, jos; vei vedea că una este cu ceas, adică o voi primi, iar cealaltă este primită dar nu puteam să arăt poza la ea fiindcă arăta codul acela. )
Poți intra și îți vei primi jocuri Free în câteva zile. Poftim, dacă intri, îți dau un cod pe care probabil tu îl vei folosi pentru a debloca jocuri după noroc. G4-JULY-CH3S7 expiră pe 08/01/2018; deci, grăbește-te dacă îl vrei.
https://bit.ly/2Jnx3bP
Sper că te-am ajutat cumva să îți recuperezi Robux-ii înapoi multiplicând-ui
Cum aflu codurile si cum fac multe puncte
La Giveaways și faci multe puncte dacă faci misiuni de jocuri ( 800, 600, 400, 200 puncte/misiuni complete)
nebuniiiiccaaaaa199 întreabă: