Pai win 7 are deja dx11 dar nu inteleg de ce tot imi zice cand deschid jocul ca nu e instalat ma gandesc ca o fi din cauza placii video
Doamne imi vine sa lesin de ras cand te vad ca intrebi asa ceva ))))))))))), OS 7 are deja DX 11 instalat, dar tie iti trebuie o placa video cu DX 11. Si pe rasnita aia de placa video in veci nu vei juca Watch Dogs.
+++++ Iti trebuie macar 4GB ram si windows 7 pe 64 bit si un procesor si placa video sdravene daca vrei sa il joci macar pe mediu.
Pe "rasnita asta de placa" am jucat fara nici un pic de lag Gta IV FarCry3 Crysis2 Saint's Row the third, IV si am deja Win7 pe 64bit + 4rami la placa de baza si procesor dual core de 2, 6 GB
Eu din ce am vazut pe net am inteles ca Dx 10.1 nu e foarte diferit de Dx11 si voiam sa stiu daca-l pot instala cumva cu win-ul meu
Depinde ce procesor ai, nu cred ca te va avantaja nimic. Degeaba ai OS 7 pe 64 bit, daca nu ai 6gb ram, daca ai 4gb ram iti trebuie un procesor bun si o placa video buna. Iti trebuie un procesor de macar 3 ghz si o placa video noua.
APP: jocurile care le-ai zis tu sunt indiferente, le poti juca in ultra pe un pc de 2008 .
ahasveros întreabă: