Mihaela. Te duci in Options, Video, si mi se pare ca ai bifat "Run in a Window". Debifeaza aia si gata.
La mine e invers! nu e prea mic... e prea mare! cand intru in CS mi se inchide monitorul! ce sa fac?
Intri in cs si dai la options si dupaceea cam in dreapta sunt niste nr ceva de genu 33x sau ceva si dai acolo si alegi cum vrei tu sa ti'se vada Bfta la fraguri
Orce joc are optiuni. te duci la optiuni la grafica si bifezi pe fullscreen si apoi selectezi grafica care o vrei si gata.
Si eu am la fel dar la mine ecranul e prea mare si cand intru in CS... mi se inchide monitorul ! am incercat sa reinstallez CS... nici asta nu merge. Ce Sa Fac?
Deci. Intri in cs apoi pe un server, deschizi consola si scrii sizeup pentru a se mari ecranu la loc si sizedown pentru ca sa-l micsorezi sper ca te-am ajutat.
Buna incearca sa dai clik dreapta si selecteaza full screen, daca nu merge intra in optiunile jocului si asemenea full screen! Succes!
Intri in CS dai optiuni dai la video unde scrie display mode si dai normal sau windscreen cum iti merge tie bafta
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: