anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista un joc RPG 2d animat. Avea 2 sau 3 părți. Jocul era foarte amuzant in ceea ce privește numele itemelor. Țin minte că un item foarte puternic era o pereche de chiloți legendari. Și mai erau tot felul de iteme ciudate.
Cum se numește?
Merci

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai uitat lb romana? laughing

item = articol, element

| andreierdna91 a răspuns (pentru Violleta2022):

N-am obiceiul sa sufar de nationalism extrem si "lb" romana (sa-mi fie si lene sa scriu cuvintele intregi). Plus ca nu obisnuiesc sa traduc cuvintele din jocuri si in general din IT in romana. As fi scris mai multe in engleza in intrebare, chiar m-am abtinut.

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreierdna91):

Nu-i vorba de "nationalism extrem" aici, ci bun simt!

| andreierdna91 a răspuns (pentru Violleta2022):

N-are rost sa continuam prea mult cu discutiile off-topic (scuze, pe langa subiect).
Mi se pare interesant totusi ca ma faci nesimtit pentru ca am folosit limba engleza, fara ca eu sa te fi jignit inainte. (Nu spune ca nu m-ai facut pentru ca intr-un mod indirect asta s-a intamplat).
Multumesc pentru timpul acordat sa scrii ceva, oricum raspunsul nu a avut legatura cu intrebarea si nu a ajutat cu nimic pe unul dintre "romanii tai".
Am citit regulile TPU si am observat ca scria sa folosim un limbaj corect dar nu am vazut ca limba engleza nu poate fi folosita (ma refer partial, cate un cuvant din loc in loc).
In schimb am citit ca jignirile nu sunt permise.
O zi buna.