| Girly97 a întrebat:

Exista vreo posibilitate de a-mi salva lumea Minecraft creata inainte de a mi se instala noul SSD si sa mi se reinstaleze Windowsul saptamana viitoare? M-am chinuit multe saptamani sa fac lumea aceea. Doar intreb daca exista o posibilitate. Multumesc.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Din pacate nu exista! Asta e, o iei de la capat, timp ai, nu esti in concurs cu cineva...

| User0987654321 a răspuns:

Da, exista, sa "transferi" jocul cu toate salvariile pe un stick usb, si cand instalezi jocul pe noul ssd, sa il instalezi direct cu ce ai avut pana acum pe joc

| LuigiCotocea a răspuns:

Salvarea manuală a lumii: În folderul în care Minecraft stochează lumile create de tine, vei găsi fișierele care sunt numite dupa lumea respectivă. În mod implicit, acestea sunt stocate într-un director numit "saves" în folderul de instalare a Minecraft-ului ". minecraft". Copiază întregul folder al lumii respective pe un mediu extern, cum ar fi un stick USB sau un HDD extern. Odată ce reinstalezi Windows-ul și Minecraft-ul, poți pur și simplu să copiezi acest folder înapoi în directorul "saves" pentru a-ți recupera lumea.

Folosirea Minecraft Realms: Dacă ești dispus să plătești pentru un abonament la Minecraft Realms, poți încărca lumea pe Realms. Acest lucru îți va permite să accesezi lumea din orice computer care rulează Minecraft și la care te conectezi cu contul tău.

Folosirea unui mod de backup: Există moduri create special pentru a face backup la lumile tale de Minecraft. Acestea îți permit să faci copii de rezervă automate ale lumii tale și să le restaurezi ulterior. Aruncă o privire pe curseforge.com sau alte site-uri de moduri pentru a găsi un mod care să îți satisfacă nevoile.

Folosirea serviciilor de stocare în cloud: Poți încărca fișierele lumei tale Minecraft pe un serviciu de stocare în cloud, precum Google Drive, Dropbox sau OneDrive. Astfel, vei putea să le descarci pe noul tău SSD după reinstalarea Windows-ului

! - Indiferent de metoda pe care o alegi, asigură-te că faci o copie de siguranță a lumii tale Minecraft înainte de a începe procesul de reinstalare a Windows-ului.